אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    אילון
    02/01/2010

היכן עובר הגבול בין אוננות בריאה לאובססיה או לא ללא בריא. האם אוננות של פעם ביום בהעדר זוגיות זה סביר .היום בעידן האינטרנט ניראה שקל לצלול אל הפנטזיות , האם אפשר לזהות את קו העומק המסוכן?
    בברכה
    אילון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אילון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/01/2010

השאלה שלךחוזרת תמיד, לא אתה המצאת אותה.
    יש גישה יהודית-מוסרנית האוסרת "שיחו" הזרע. את מרחיב ושואל על עידן האינטרנט-כלומר זמינות הגירויים האודיו ויזואליים.
    להערכתי קו העומק "המסוכן" הוא הקו שמעבר לו אין לך בחירה-קו ההתמכרות.
    איני יודע לכמת לך את הנ'קודה.
    זכור כי מילת המפתח היא התמכרותי תר על כן יהיה יותר נחמד עם בת זוג חוץ מאשר עם "רוזי" [יד ימין]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אילון
    03/01/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• " התמכרות " לאוננות

לימור בנדל
    05/01/2010

אילון יקר ,

עליך לשאול את עצמך מה זה אומר מבחינתך "התמכרות לאוננות "?
    מבורך מאוד לאונן , גם לנשים וגם לגברים ( אני יודעת שאצל הדתיים יש בעיה של שפיכת זרע לשווא , אז כל עניין לגופו ) ואף מבורך לאונן מס' פעמים ביום . בהעדר זוגיות מומלצים גירויים שונים ויזואלים ופנטזיות מיניות . זו אהבה עצמית וחשוב מאוד לשמר אותה גם כאשר תהיה זוגיות .
    מתי זה הופך להתמכרות , כאשר משהו הופך להיות אובססיבי . כשאתה מתעסק בנושא כל הזמן , חושב עליו כל הזמן והמחשבות טורדניות ולא מאפשרות לך לנהל חיים נורמליים בכל שאר התחומים. כשהאוננות מנהלת אותך.

האם מה שמנהל אותך במהלך היום הכל סביב החשיבה על אוננות ? שאתה כל הזמן במקום לעבוד חושב " מתי אני יאונן " " איפה אני יכול עכשיו לאונן " ואז ללכת לשרותים במסעדה נגיד ולאונן ? התמכרות זה אומר 24 שעות לחשוב על אוננות - איך , מתי , איזה ריגוש זה עושה לי ..
    האם זה אתה ?

שלך,
    לימור בנדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו