מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני וחברה שלי..סמדר09/01/2010
אז ככה,
אני בת 17, אני בי"ב,יש לי חברה כבר 7 וחצי חודשים (עוד מעט שמונה :) ).
אני אוהבת אותה, היא יפיפיה, וכשאני רואה אותה כל פעם בבצפר או בכל מקום, ליבי מחסיר פעימה.
אנחנו בקשר רומנטי, וכבר התנסינו במין (עשינו אחת לשניה ביד, ירדנו).
עכשיו, יש לי כמה שאלות:
1. יש לה הרבה מחזרים, משמעו, הרבה בנים שבאים אליה ו"מנסים את מזלם", ולזכותה, יאמר שהיא דוחה את כולם על השנייה הראשונה. אבל, למי היא מספרת שזה קורה אם לא לי? אני מקבלת את
זה אך אני מקנאה, מאד, אני מתחילה להשוות אותי אליהם, ומתחילה לשאול את עצמי מה אני יכולה לעשות כדי להתעלות על החיזורים. לפעמים אני ממש משתגעת, כי אני מפחדת שהחיזור שלהם משפיע עליה. זה נורמאלי? מה לעשות כדי להתמודד?
2. עכשיו, כן, אני נמשכת אליה, ואני מוכנה לעשות הכל כדי שתהייה מאושרת.
אני נהנית להיות איתה, גם בלי לדבר, היא מבינה אותי כ"כ, ויש לנו רגעים כאלה - המממ... אמיתיים.
היא החברה הכי טובה שלי. ולרוב יש לנו יחסי מין מטורפים.
אבל, זה הגיוני שאני לא נמשכת אליה כל רגע ? ז"א, זה הגיוני שאין לי חשק מיני כל-הזמן? כי כל פעם שזה קורה-שרק בא לי להיות איתה, ואין לי חשק מיני,-אני מתחילה לשאול את עצמי אם אני נמשכת אליה וכאלה. זה שאין לי חשק מיני כל הזמן אומר שאני לא נמשכת אליה?
3. ביומיים האחרונים, חלמתי ברצף שני חלומות:
האחד: שאני רוכבת על סוס אם מישהי אחרת מהשכבה, והיה ריגוש כזה, כאילו בגידה, ואז קמתי בזעזוע שזה יקרה.
השני: שאני שוכבת עם גבר ואשה ביחד, לא מזוהים, ועדיין ישב לי בראש שזה בגידה, ובכל זאת ביצעתי את זה בחלום.
סליחה שאני חופרת אבל כדי לענות לי על השאלות צריך להבין הכל :)
אז ככה, זה היה לילה אחרי לילה, יומיים ברצף, וזה מלחיץ אותי, מה קורה לי? מה זה? למה אני חולמת על זה?
אשמח אם תענו לי, אני מאד מתוסכלת.
תודה,
סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר
ד''ר יעקב מאיר וייל10/01/2010תהני מזה שאת מקנאה. את מפחגדת שמישהו עם הדבר האחר שם למטה ינצח אותך במירוץ
קבלי על עצמך שאתן זוג ואתן מאוהבות. תשמחי יחד איתה על זה שיש מחזרים שהיא דוחה ושאת שותפה שלה בדחיה.
זה חלק מהמשחק שלה ושלך.
אני לא יודע אם נועדתן להיות לסביות או בי אבל בשלב זה ימים יגידו. העיקר שבעצם היא משתפת אותך בדחיה ואז יש סיבה להתחבר יותר.
בהצלחה לכן ולתענוגכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
סמדר14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)