מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץמישהי11/01/2010
היי
אני בת 22 חברי בן 25 אנחנו יוצאים כבר קרוב ל3 שנים והתחלנו לקיים יחסים רק בחודשיים שלושה האחרונים(הרגשתי מוכנה רק בתקופה האחרונה..) הוא הראשון שלי מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים אבל אני יודעת להרגיש תחושת הנאה..ואיתו לצערי אינני מרגישה כך...
עד לפני חודשיים כשעדיין לא קימנו יחסים במצבים אינטימים שהיו לא נהנתי במיוחד..אבל הבלגתי כי ציפיתי\קיוויתי שכשנתחיל לקיים יחסים הכל ישתנה.... אני לא מרגישה שהוא יודע איך לגרום לי להנות, איך לגעת... אני טיפוס דיי ביישן וגם דיי פסיבית במיטה(כל המצב פשוט גורם לי לחוסר חשק ולחוסר שיתוף פעולה שבטח לא מועיל למצב..)ואין לי את האומץ להגיד מה בדיוק עושה לי טוב(עם החבר הקודם הייתי יותר פתוחה וגם דיי נהנתי אבל מעולם לא הצלחתי לגמור עם גבר..) אנחנו מתראים בערך פעם בשבועיים הוא גר רחוק...וכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי קודם כל הכל תמיד אותו הדבר אין גיוונים..לרוב בפעם הראשונה (ולרוב זה מסתיים בזה..) הוא גומר תוך פחות מ2 דקות ככה שאני אפילו לא מספיקה להנות לשנייה זה מתסכל אותי בטירוף!!! ואני גם לא מסתירה את זה ככה שאני מרגישה שהוא נפגע מזה והוא טוען שהוא לא מצליח לשלוט בזה.ואם אנחנו לאחר שעה + מנסים שוב לרוב אין זיקפה ואם יש אז גם בפעם הזאת הגמירה (שלו!) מגיעה מהר מאוד... והוא טוען שזה פשוט מהלחץ ומהפחד לאכזב אותי..בהתחלה שרק התחלנו לשכב היו הרבה פעמים שבכלל לא עמד לו והוא טוען שיש כנראה איזשהי בעיה... אני פשוט לא יודעת מה לעשות ..אנשים כל כך מתלהבים מסקס שאני לצערי לא מבינה למה... אני רוצה לדעת איך אפשר לטפל בנושא באיזה דרך?למי פונים?מה הסיבה שכל זה קורה...?יש קשר בין זה שהוא לא קיים יחסים קרוב ל3 שנים(וזה וודאי הוא גבר נאמן מאוד..)יכול להיות שמשהו נפגע?הלוואי שיש פתרון...
תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
ד''ר יעקב מאיר וייל12/01/2010הסיפור נראה לך ארוך. השאלה הגדולה מסיפורך היא עלייך. את מעידה על עצמך שיודעת להתענג אך לא בדיוק עם בנזוג.
הוא עומד למבחן עוד קודם ה"עמידה". הונכשל עוד לפני תחילת המגע לעורר אותך.
יכולתו כמאהב, מגעו והתחושה שהוא משרה במיטתכם תורמת לתחושת הכישלון ההדדי שלכם.
בטח שאפשר ללמוד לשלוט טוב יותר בתזמון השפיכה . בשלב זה לא בטוח שאת יכולה להתענג גם אם הזקפה תתמיד זמן רב. בטח שווה לנסות.
נסי להיות מעט יותר אקטיבית. תראי לו איך את מגיעה לתחושת הנאה. אולי הוא ילמד מזה עליך יותר.
חוץ מזה בשביל זה כדאי לקבל עזרה סקסולוגית. יפה אתם מתגוררים?
אנשים מתלהבים מסקס כשהם זוכים למצות אותו יחדיו. שווה להתאמץ ולנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)