מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתבייש לעשות סקסאלמוני18/01/2010
אז ככה יש לי בעיה כזאת , אני בן 19 פעם אחרונה שעשיתי סקס הייתה עם מישהי שאני לא ממש מכיר וכשהיתי קצת בהשפעת אלכוהול .. יש לי ידידה כבר הרבה זמן שאני יודע שהיא רוצה את זה וגם אני מאד בקטע , אבל לא נעים לי להגיד את זה אני ממש לא רואה את עצמי עושה את זה ומתפשט לידה , פשוט מתבייש . לא מאוהב בה ולא כלום אבל מה אני יכול לעשות בקטע :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל18/01/2010איך אתה יודע שהיא רוצה?
תספר לה שאתה מתבייש להעמיד את ידידותכם במבן.
תציע לה שתלמדו אחד את ומהשני.
בעיקר תגיד לה שאתה רוצה להיות בהכרה כשאתם עושים כדי שתוכל לזכור כמה זה נהדר שמישהי הייתה איתך בכיף מבחירה וללא בושה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת..
אלמוני19/01/2010אני יודע בווודאות שהיא רוצה .. אני לא מתבייש ממנה ספציפית . .אני מתבייש מלחשוף את הגוף שלי בסיטואציה כזאת ... ואני לא איזה שמן או משו יש לי גוף יפה דווקא.. לאדע למה אני פשוט מתבייש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוני 2
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2010אתה מתבייש לחשוף את עצמך בסיטואציה כזו. אז תעשה בחושך כמו ההורים שלך בזמנם . היום שמעתי בסדנה ממישהי שבעלה תמיד עושה בחושך ומסרב לאור בכל תנאי.
אם אתה מתבייש אז תעשה בחושך.
אם אתה רוצה להפסיק להתבייש אז תשתף אותה ואולי היא תעזור לך להתגאות במה שאין להתבייש בו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)