מתבייש לעשות סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבייש לעשות סקס
    אלמוני
    18/01/2010

אז ככה יש לי בעיה כזאת , אני בן 19 פעם אחרונה שעשיתי סקס הייתה עם מישהי שאני לא ממש מכיר וכשהיתי קצת בהשפעת אלכוהול .. יש לי ידידה כבר הרבה זמן שאני יודע שהיא רוצה את זה וגם אני מאד בקטע , אבל לא נעים לי להגיד את זה אני ממש לא רואה את עצמי עושה את זה ומתפשט לידה , פשוט מתבייש . לא מאוהב בה ולא כלום אבל מה אני יכול לעשות בקטע :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבייש לעשות סקס

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/01/2010

איך אתה יודע שהיא רוצה?
    תספר לה שאתה מתבייש להעמיד את ידידותכם במבן.
    תציע לה שתלמדו אחד את ומהשני.
    בעיקר תגיד לה שאתה רוצה להיות בהכרה כשאתם עושים כדי שתוכל לזכור כמה זה נהדר שמישהי הייתה איתך בכיף מבחירה וללא בושה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת..

אלמוני
    19/01/2010

אני יודע בווודאות שהיא רוצה .. אני לא מתבייש ממנה ספציפית . .אני מתבייש מלחשוף את הגוף שלי בסיטואציה כזאת ... ואני לא איזה שמן או משו יש לי גוף יפה דווקא.. לאדע למה אני פשוט מתבייש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמוני 2

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/01/2010

אתה מתבייש לחשוף את עצמך בסיטואציה כזו. אז תעשה בחושך כמו ההורים שלך בזמנם . היום שמעתי בסדנה ממישהי שבעלה תמיד עושה בחושך ומסרב לאור בכל תנאי.
    אם אתה מתבייש אז תעשה בחושך.
    אם אתה רוצה להפסיק להתבייש אז תשתף אותה ואולי היא תעזור לך להתגאות במה שאין להתבייש בו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו