מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבולבל מאדאלמוני18/01/2010
שלום אני בן 27 בגיל הנעורים לא היתה לי משיכה כלשהי לגברים בכלל וגם לא בצבא. היו לי קשרים עם בנות ואפילו חוויתי לב שבור פעם אחת הבעיה היא שתמיד היה לי ליבידו גבוה ותמיד אוננתי מול תמונות פורנו..כשנחשפתי לראשונה לאינטרנט לפני 7 שנים היה לי רעב לרגש את עצמי עוד יותר ולכן לפעמים אוננתי מול טראנססקסואליות כמובן שעשיתי את זה בד בבד עם אוננות מול בנות אך לאט לאט זה תפס יותר ויותר מקום חשוב בפורנו ,יש לי חברה חדשה ונראה כאילו קשה לי לגמור איתה למרות שהיא מושכת אותי והאיבר מין שלי עומד רק מלראות אותה אחרי שלא הצלחתי לגמור כמה פעמים היא נעלבה ואמרה אולי אני הומו...אני נלחצתי מאד...התחלתי להסתכל על תמונות של בנות באינטרנט ולאיבר שלי לוקח יותר זמן לעמוד...חוץ מזה אני גומר יותר מהר מטראנסיות...מה נסגר איתי?!?! נראה כאילו אימנתי את עצמי להמשך לזין בעל כורחי או שתמיד נמשכתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה רק לציין
אלמוני18/01/2010שאני נמשך לבנות עדיין אך נראה כאילו המשיכה שהיתה לי לבנות בגיל 21 היתה הרבה יותר חזקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוני טרנס
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2010מה לעשות שכשהיית צעיר התחרמנת מעצם החרמנות.
עם הזמן פיתחת סיגנון אישי ואתה צריך שיהיה לאהובתך "זין"
האוטומט של החרמנות מושפע מהאימון שלך אותו.
תהנה מהדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בידיוק הבעיה...
אלמוני20/01/2010שזו לא משיכה אלא אוטומט, זאת אומרת שאני יכול לשנות את המצב?
מעולם לא נמשכתי לבנים גם לא עכשיו
אני נמשך לחברה שלי מאד ואוהב אותה רגשית ומינית אך במיטה יש לי בעיה אני גומר אחרי 50 דקות
חוץ מזה שמתי לב שכשאני רואה סרטים של בחורות אני נמשך מאד בתוך תוכי אך לא יכול לתרגם את זה לזקפה מהירה וגמירה רק עם החברה שלי...ולעומת זאת עם טראנס אני יכול כי אני פתוח והמשיכה חייתית יותר אבל לא יותר מזה ממש כאילו זו סטייה
ניסיתי להכנס לאתרי גייז אך זה לא מזיז לי ואף דוחה אותי..הם לא מעניינים אותי לא במציאות ולא במסך
אני לא מאמין בביסקסואליזים מה שכן אני חושב שעשיתי התניה מסויימת ואני לא יודע אם זה הפיך
אני יודע שאין תשובה מדוייקת לשאלה אבל האם אנשים שאוהבים קוקסינליות הסוף שלהם לההפך להומואים ידוע מראש לפי הניסיון שלך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוני טרנס
ד''ר יעקב מאיר וייל21/01/2010זה לא הורל אלא הדרך שבה תלך.
אתה בעצם מתגרה מהחלק ה"זייני" של האישה.
היא נראית דבר אחד אבל מחביאה את הדבר האמיתי שמה.
ניסית פעם לעבוד על הרעיון עם איש מקצוע?
בכל מקרה כמו שניתחת נכון התניית את עצמך למשהו שעוזר לך לאבד את שליטת הייתר
שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אתה פשוט המומחה הכי מגוחך שראית
jony02/02/2010זה נראה לך כמו תשובה ? מה שרשמת לו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהjony
ד''ר יעקב מאיר וייל02/02/2010מה שזה תשובה למישהו כנראה מגוחך בעיניך.
תבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)