מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות מינית בגיל 30עופרה22/01/2010
אני בחורה בת 30, רווקה, גדלתי בבית דתי ובסביבה דתית עד לא מזמן.בגלל הדת, לא היה דבר כזה לסבית/הומו ולא היה דבר כזה לדבר על מיניות. אני חושבת שאולי לא הייתי מודעת כי כשאני חושבת על זה תמיד כשאוננתי פינטזתי על נשים אבל חשבתי שזה בגלל שזו האוכלוסייה היחידה שאיתה אני באה במגע. איך אני יכולה לדעת אם אני באמת נמשכת לנשים והאם העובדה שאני מפנטזת על נשים בזמן אוננות אומרת שאני לסבית? אני מאוד מבולבלת, קשה לי לחשוב שרק בגיל זה אני מגלה מי אני באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופרה
ד''ר יעקב מאיר וייל22/01/2010
מדברייך זה נשמע שתמיד היית גם מינית, חשת ואוננת גם כשהיית דתיה. ואם את זוכרת לנשים זה לא אסור כ"כ. רק בסביבה דתית -0לא חושבים או מדברים מין.
זכית והפכת למודעת [זיכרי את עץ הדעת ].
זה שחשבת על נשים לא הופך אותך ללסבית לעומת זה אם חשבת על המיניות שלהן ושלך הנפגשות תוך מעשה האוננות שלך שווה לך לבדוק את זה.
עכשיו שאת אינך מחויבת אלא לעצמך ולמודעותך אליך קחי את הזמן ובידקי מי את גם במקום המיני והווי מתירה לעצמך לטעום את ידיעתך את עצמך עד תום.
אפשר גם לקנא בך שאת בתחילת התהליך של גילוי עצמך. זיכרי רוב שותפייך לגיל כבר עברו לא מעט שלבים, למדו את שלמדו והצטלקו היכן שזה כאב.
תהני מהדרך שמצפה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על תשובתך
עופרה22/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)