התלבטות מינית בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות מינית בגיל 30
    עופרה
    22/01/2010

אני בחורה בת 30, רווקה, גדלתי בבית דתי ובסביבה דתית עד לא מזמן.בגלל הדת, לא היה דבר כזה לסבית/הומו ולא היה דבר כזה לדבר על מיניות. אני חושבת שאולי לא הייתי מודעת כי כשאני חושבת על זה תמיד כשאוננתי פינטזתי על נשים אבל חשבתי שזה בגלל שזו האוכלוסייה היחידה שאיתה אני באה במגע. איך אני יכולה לדעת אם אני באמת נמשכת לנשים והאם העובדה שאני מפנטזת על נשים בזמן אוננות אומרת שאני לסבית? אני מאוד מבולבלת, קשה לי לחשוב שרק בגיל זה אני מגלה מי אני באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות מינית בגיל 30

הוספת תגובה

• עופרה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/01/2010

מדברייך זה נשמע שתמיד היית גם מינית, חשת ואוננת גם כשהיית דתיה. ואם את זוכרת לנשים זה לא אסור כ"כ. רק בסביבה דתית -0לא חושבים או מדברים מין.
    זכית והפכת למודעת [זיכרי את עץ הדעת ].
    זה שחשבת על נשים לא הופך אותך ללסבית לעומת זה אם חשבת על המיניות שלהן ושלך הנפגשות תוך מעשה האוננות שלך שווה לך לבדוק את זה.
    עכשיו שאת אינך מחויבת אלא לעצמך ולמודעותך אליך קחי את הזמן ובידקי מי את גם במקום המיני והווי מתירה לעצמך לטעום את ידיעתך את עצמך עד תום.
    אפשר גם לקנא בך שאת בתחילת התהליך של גילוי עצמך. זיכרי רוב שותפייך לגיל כבר עברו לא מעט שלבים, למדו את שלמדו והצטלקו היכן שזה כאב.
    תהני מהדרך שמצפה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תשובתך

עופרה
    22/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו