בעית זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זקפה
    אנונימי
    23/01/2010

הי אני בן 21 ויש לי בעיה שנמשכת מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין.
    שכבתי עם 3 נשים (בפעמיים הראשונות זה היה חד פעמי של כמה ימים ועכשיו זה על בסיס קבוע עם חברה) .
    עם ה2 הראשונות בפעם הראשונה שהגענו למצב אינטימי לא עמד לי ובפעמים אחרי זה היה לי קשה ועד שעמד לי גמרתי ממש ממש מהר (10 -20 שניות ) .
    חשוב לציין שדווקא במשך כל המשחק המקדים (גם בפעם הראשונה) עמד לי ממש רק מנשיקות אפילו אבל איך שהתחתונים ירדו פתאום לא עמד כאילו יש לי פחד מסקס או משהו בסגנון .
    היו לי גם מקרים שבכלל לא עמד לי ובסופו של דבר בגלל זה לא שכבתי עם הבחורה בכלל ..
    כל העניין הזה גרם לי לפחד ולא לנסות לצאת עם אישה בגלל הפחד מלהגיע איתה למיטה .
    בסופו של דבר החלטתי לנסות למרות הכל ועכשיו יש לי חברה שאנחנו עושים את זה על בסיס יומי ..
    לפעמים זה בסדר אבל הרבה פעמים זה עדין עושה את אותה הבעיה ..
    בימים האחרונים אני מתחיל לאבד זיקפה בזמן המעשה עצמו, אפילו באקט הראשון, ובתכלס, לא כיף לי בגיל 21 להרגיש כאילו אני בן 80 שצריך לקחת כדורים בשביל זה .....
    אין טעם לציין שהחברה שלי עוד לא גמרה ממני ושהאקט הכי ארוך היה 2-3 דקות וגם זה ביום ממש טוב . האם זה רפואי ? פסיכולוגי? והאם לדעתך אפשר לטפל בזה ? מצטער על המגילה פשוט זה נורא חשוב לי .. תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זקפה

הוספת תגובה

• בעיה..

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/01/2010

כשאתה עושה ביד הוא עומד יותר טוב? זמן?
    אם התשובה היא חיובית אז הבעיה לא בזין אלא בראש-כלומר "פסיכולוגית".
    לך תתייעץ עם איש מקצוע אם זה חיוני לך להבין ממה אתה מפחד. אם לא אז תרגע ותהנה ממה שיש ותפסיק לבחון את עצמך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו