מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות וסרטים כחוליםאלון03/02/2010
האם יש בסרטים כחולים משהו לא בריא שיכול לפגוע ביחסי המין התקינים? אני מדבר על שימוש של יחיד ולא של זוג.
והאם אוננות באופן כללי היא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר יעקב מאיר וייל04/02/2010אני מקווה שזה אותו אחד עם שתי שאלות.
ככלל אתה מאונן כבר שנים . זה בינך ובין המסך ובין היד המשפשפת.
אתה המרכז של הבמה.
הסרט הכחול מראה לך את חלק "הבשר" שבמעשה המיני ומרגיל אותך לאונן על הבחוץ של העניין.
כשאתה מקיים יחסי מין אתה אמור להיות ב"יחס" ולא רק בבשר של העניין.
הקירבה המינית הופכת לעבודה ולא לקירבת נפש.
זהו החסר העיקרי שאני מוצא בסרטים הכחולים.
הם מפגישים אותך איתך ועם ה"סטייה" שהבמאי מוכר לך אבל מרחיקים אותך ממפגש עם אדם אחר-אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם אתה ממליץ
אלון21/02/2010אתה אומר שהבעיה שלי עם זה שאני לא גומר בסקס תעלם מעצמה או שיש מה לעשות בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מה לעשות עם זה?
ד''ר יעקב מאיר וייל21/02/2010כן יש מה לעשות עם זה.טכנית בת זוגך יכולה לגרותך ביזור הערמוני. זה הג'י פוינט של הגבר
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)