מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין אונותענת05/02/2010
אני בת 24 וחבר שלי בן 29. אנחנו יוצאים כבר כמעט שנה הכל מעולה חוץ מהסקס. לפעמים אין לו חשק בכלל... וכשיש לו חשק אז הזקפה יורדת לו באמצע הסקס. כבר יש לשנינו מחסום פסיכולוגי.. אני מפחדת ליזום. זה דיי מתסכל. יש לו איבר מן לא גדול.. גם לא יותר מידי קטן והוא חושב שאולי זו הסיבה. אני אוהבת אותו ודיברנו על זה אבל זה לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם זה פסיכולוגי? רפואי.? למי לגשת?
חשוב לציין שהתופעה היייתה כבר לפני עם נשים אחרות.
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר יעקב מאיר וייל07/02/2010זה היחסים שלו עם הזין שלו. בין אם זה הגודל ובין אם זה המימנות הוא חושב שאינו יכול לסמוך על עצמו.
התוצאה את אינך נחשקת מספיק לטעמך ולא מעיזה לקחת לעצמך בספונטניות את מיניותך ותענוגך כי הוא "נופל" ומאכזב.
ניתן להעזר בהידברות על זה אך כדאי יותר להשתמש ב"תעודת ביטוח".
כששניכם תדעו שיש לכם ערובה לזמן סקס נמשותף טוב יש סיכוי שהוא יצליח להיפרד מה"צורך" שלו להיות מאכזב.
יש אפילו סיכוי שיהפוך למאהב אמיתי -כלומר יהיה עסוק בך ולא בעצמו ובכישלונו.
בהצלחה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות?
ענת08/02/2010לפסיכולוג? אם כן יש פסיכולוגים ספיציפים בתחום? או כל אחד יהיה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ד''ר יעקב מאיר וייל08/02/2010לפי מקום מגוריכם.
רצוי לפנות לרופא סקסולוג שיעזור עם ה"ביטוח.
שווה לחפש ברשימת מטפלי איטם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)