לא גומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומר
    ארז
    05/02/2010

ד"ר יעקוב מאיר שלום
    שמי ארז ואני בן27 היו לי מספר מערכות יחסים בחיים ובכל פעם נתקלתי בבעיה דומה
    לא היו לי אף פעם בעיות של זקפה ותמיד התשתי את בנות הזוג שלי
    אני נהנה מסקס מאוד!!! והאקט עורך לפעמים למעלה מ40 ד'
    ולעניין - אני לא מצליח להגיע לאורגזמה בחדירה! משהו שמאוד מציק לי כי אני לא מצליח ל"ממש"
    את ייצרי, סך כל הפעמים שהצלחתי להגיע לאורגזמה בחדירה היה פעמיים עם נשים שונות
    כשפעם אחת הייתה מאוד עוצמתית ופעם אחת הפין היה דיי רפוי ובת זוגתי עזרה עם עיסוי באשכים.
    העניין מאוד מציק לי גם בהבט של הבאת ילדים לעולם בעתיד(ולא במעבדה או פטנטים אחרים)
    חשוב לי לציין שבאופן אורלי אין בעיה כלל ותמיד מצליח, משהו שהיה מציק באיזשהו שלב לבנות הזוג שאגב תמיד היו מסופקות אך אולי נעלבות או השד יודע מה מעצם הסיטואציה.
    הבעיה מקשה עליי להכנס לאינטימיות עם בחורות ואף מקשה עליי בכלל להתקרב למין השני
    אני לא הומו, למרות שהרבה אנשים סביבי חושבים כך ולא מבינים מה הסיפור
    הבעיה שהסביבה מאוד לוחצת ותמיד יש איזה הערה שמנסה לערער מה שלא עוזר בכלל.
    הייתה לי התנסות הומוסקסואלית כשהייתי ילד (ע"י מבוגר) עברתי טיפולים בנושא אך הבעיה שבאמת מפריעה לי לא נפתרה.

אשמח לעצה או שתיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר

הוספת תגובה

• ארז

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/02/2010

עצות טובות- בעיקר אחת.
    תלמד לגמור בלי לשפוך.
    עם המיומנות שלך להאריך ועם הכושר הזקפתי מעורר הקינאה תלמד לנצל את השפיכה המתעכבת.
    כלומר אתה בטח יודע שבנות הזוג שלך ה"מותשות" יכולות לגמור יותר מפעם במשגל בו אתה הוא המתיש.
    אם תתאמן- זה כולל קצת אמון בעצמך ונכונות להוותר על הגעגוע ל"עוצמתיות".
    נס לקרוא את ה"גבר הרב אורגזמטי" של מנטק צ'יה. יש את זה בתמיר ספרים.
    תהנה ממההרפתקה.
    בפנטזיה שלך עם ההתנסות ה"הומוסקסואלית" החד פעמית תהיה קצת "לסבית " עם דגדגן ענק.
    יכול להיות נחמד לשניבם.
    אם בא לך לגלות לשותפים לפורום איך זה הועיל אתה מוזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו