מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום****11/02/2010
היי אנחנו בשנות ה-20 זוג צעיר+3 ילדים מקסימים
אוהבים והכל
מאז ומתמיד מאד קשה לי לגמור.. בעלי עושה הכל בשביל שאני אגמור אבל אין לי כח
ולאחרונה גם אין לי בכלל חשק... (לאחרונה=כבר שנתיים)
מצידי בכלל לא לקיים יחסים..
אני לא מרגישה בכלל משיכה מינית או צורך בזה והוא מאד מתבאס לגמור אם לא גמרתי..
אולי זה הלחץ של החיים המתח ..
זה מעצבן.
לא כל כך אכפת לי.. את האמת.. כל לילה אני מפחדת שהוא ירצה.. אין לי כ-ח-!.... ואין לי ללב לאכזב אותו שוב ושוב...
אני אוהבת אותו בעיני הוא הגבר המקסים הטוב והאחד בישבילי...
אבל.. עד שזה מגיע למיטה..
אפילו אין לי חשק כבר להתנשק ... שיגיד לי שאני יפה וזהו.. :)
מה עושים??
הוא לא מאמין לי שאין לי שום חשק... מה אני יכולה לעשות?
אני מנסה להתרכז לחשוב על דברים ארוטיים המשחק המקדים יכול להגיע לשעה ואין לי ח-ש-ק..
אשמח לתגובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ָָָָ
ד''ר יעקב מאיר וייל11/02/2010שאלת את עצמך פעם מה הוא באמת רוצה?
מה ? "להגמיר" אותך זה הופך לסוד הערך העצמי שלו?.
אני מכיר גברים שמוכנים לעשות דברים יותר ממה שנמדד בשעות של משחק מקדים.
קשה לגברים להבין שזה בעצם משעמם את בת הזוג.
קשה להם לתפוס שהעונג האמיתי לא נמצא ב"אותו המקום" שם למטה אלא בלב.
תראי לבעלך האהוב את ספר בראשית ותסבירי לו את העונש של חווה על אכילת פרי עץ הדעת,
"אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך.
התשוקה היא לא חרמנות אלא קירבה ושותפות.
ול נושא המיני. את יודעת לגמור בלעדיו ? בדרך זו או אחרת אם זה כך מיצאי לו מקו/תפקיד במעגל שלך ו"תשתמשי" בו בשביל לגמור.
זה יחבר אותך ואותו ביתרונות שמין יכיל להעניק לזוג.
אני מסכים שזה משעמם לעשות את כל החשבונות כשמישהו משתדל לך שם למטה ואת לא רוצה לפגוע בו בלהגיד לו שזה לא ב......שלך לגמור.
בהצלחה.
מותר לך לכתוב לי על זה עוד. תדעי שהרבה נשים חוות כמוך את מה שהופך לחובה לא נעימה ומנכרת. כולכן צריכות למצוא דרך נכונה לאהוב את אהובכן למרות שזה לא עובד בסטנדרטים של התקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבעיה
****12/02/2010שאיתו או בלעדיו זה לא בא לי אף פעם
אני לא מצליחה לחשוב על זה..
החיים כל כך עמוסים מיצידי לוותר על זה לצמיתות
וזה לא נראה לי הגיוני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה****
ד''ר יעקב מאיר וייל12/02/2010תגידי ? יכול להיות שפעם קודם לעכשיו אהבת את זה?
אם כן אז בואי נדבר הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)