בעיות בתפקוד מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד מיני
    אנונימי
    15/02/2010

לאחר 2 צינתורים הבחנתי שישנה ירידה בתפקוד המיני אצלי, ורציתי לדעת האם יש קשר ישיר לפרוצדורה של הצינתור עצמו או לבעיות לב (כלומר למחלה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד מיני

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/02/2010

טוב אתה שמת לב ליריד לאחר צינטורים. הצינטורים בוצעו בגלל מחלה בלב, וסביר שקיימת בעיה בכלי הדם בלב. אין לי מושג מה גילך ומה מחלותיך אך כמו שאתה מספר בשאלתך משתמעשאכן קיימת בעיה בכלי הדם המרכז-הלב.
    לחלקנו יש כלי "דם" נוסף שגם הוא מרכזי קוראים לו אבר מין. אם קיימת מחלה של כלי דם סביר שגם האבר ההוא יפגע.
    בנוסף במקביל יש "מחלה" הכושר יורד והדאגה לכישלון מתפתחת ועולה גם אלו תורמים לירידה ששמת לב אליה.
    בעיני הכי נכון שתשאל את רופאיך המטפלים מה דעתם בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצתי ונאמר לי...

אנונימי
    16/02/2010

התייעצתי הבוקר עם רופא המשפחה שלי והוא אמר שיש כנראה קשר לחומר בגוף שנקרא "קיו עשר", ושייתכן כי תוסף של חומר זה יכול לסייע.
    הענין הוא שאני לא הכי בקטע של תוספים... ולכן אשמח לשמוע גם חוות דעת נוספת אולי שלך כאן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/02/2010

אם רופא המשפחה שלך יודע על החומר החסר טוב שתמשיך להתייעץ איתו.
    אותי שאלת על הירידה של מיניותך וזו במובהק אינה תלויה ב"קיו 10". טוב שתפנה לרופא שמיומן במיניות עם ידע על צינטוריך ואז גם תקבל תשובה רפואית ולא משהו שנשמע כמו פירסומת מרשת ב'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו