מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהויק01/03/2010
שלום ד"ר
אני חושב שאני מטריד בחורות במבט לחזה. זה כולל בחורות שאני לא נמשך אליהן כלל כמו בנות דודה.
פעם אחת קיבלתי הערה מידידה כשהייתי אצלה בבית ועשיתי את זה לחברה שלה, וחברה שלה סיפרה לה, אז ידידה שלי אמרה לי.
ואני חושב שעשיתי גם בטעות לבת דודה - שאני לא נמשך אליה - ואחרי זה היא סגרה עוד יותר את הרוכסן מעלה בחולצה.
אני לא רוצה להיות סוטה, זה לא באופי שלי ואני מרגיש נורא רע. אני בעצמי שונא סוטים. זה מפריע לי בשיגרה. בבקשה ד"ר מה אני יעשה? לא רוצה שאנשים יגלו, כמו משפחה וקרובים.
כשזה קורה אני כבר מעדיף להיות עיוור, רק לא לעשות את זה.
אני בן 19.
מודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויק
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2010תודה על מכתבך. אל תיבהל מזה שנשים חשות את מבטך ממוקד אליהן. זוהי תופעה מוכרת. אינך סוטה אך אתה בטח סקרן. זכור שהשדיים מובלטים פעמים רבות ע"י הנקבה. היא גם "מציגה" את הסחורה.
שזה מביך לפעמים שקולטים אותך במעשה אבל זכור גם היא שותה בהצגה.
אצל יהודים קוראים למה שאתה רוצה להשיג "שמירת עיניים" מסתבר שאתה לא הראשון שנלכד ככה.
יש בגמרא סיפור על רב אחד שהפך עצמו לעיוור כדי להימנע מהיצר הרע של ההתבוננות.
זכור אתה לא חולה סתם גבר צעיר ונורמלי שאוהב להסתכל במה שבולט.
תלמד להצניע את מבטך טוב. זך הכל זה רק שדיים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)