בעייה בתפקוד המיני במשך מספר חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה בתפקוד המיני במשך מספר חודשים
    אבי
    02/03/2010

שלום רב,
    אני בן 21 ומזה 4 חודשים שאני סובל מבעיות בזקפה.
    ערכתי בדיקות דם ובדיקות הורמונליות ונמצא כי רמת הפרולקטין היא 693 mU\L. כל שאר הבדיקות היו בסדר.
    הופניתי לעשות בדיקת פרולקטין נוספת ובה הרמות שהתגלו היו 500, 420 ו-450. (3 בדיקות במרווחי זמן שווים) כאשר הנורמה זה עד 380.
    ע"פ האנדוקרינולוג אין בעייה הורמונלית והתוצאות נובעות מסטרס. אבל זה הרבה זמן שאני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה ביחסי מין וזקפת הבוקר לא מופיעה לפעמים. פניתי לאורולוג והוא טען שהבעייה יכולה לנבוע מחרדה, אך איני בחרדה או בלחץ. הוא רשם לי לויטרה שאותם עדיין לא רכשתי עקב מחשבה כי אני בריא גופנית גם לפי הבדיקות.
    מה עלי לעשות? מדוע אני חווה בעיות זקפה בגיל כ"כ צעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/03/2010

יישר כוח , עשית את ד[כל סיבוב המומחים. משום מה גם האורולוג וגם האנדןקרינולוג מסכימים כי אתה לחוץ מהתופעה.
    אתה יכול להוכיח לעצמך שהזיקפה תקינה בעזרת הלביטרה.
    אתה יכול גם לספר לי על מי ועל מה לא עומד לך כמו פעם. הם בכלל יש מישהי ראויה לזיקפתך במעגלי חייך.
    אני מסכים עם הערכתם שהממצאים בבדיקות לא הופכים אותך לחולה אלא לחרד בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אבי
    02/03/2010

איך אוכל להראות לעצמי שאין לי בעייה באמצעות הליביטרה? הרי תפקידה לגרום לזקפה, אך ברצוני שתיהיה לי זקפה גם בלי נטילת הליביטרה.
    מהו התהליך שעלי לעשות על מנת להגיע למצב הקודם, לפני שנתיים בערך, בו החשק היה בשמיים והזקפה הייתה חזקה ולא נופלת?
    בקשר לבנות זוג. היו לי שתיים בחצי שנה האחרונה והבעייה המשיכה.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/03/2010

אתה לא יכול ל"הראות" לעצמך. ברגע שאתה נכנס למגע מיני לצורך "הוכחות" נכשלת.
    אולי עם "תוסף" תהיה קצת פטור מהצורך להוכיח ותוכל לחוות שוב מין בלי צורך בהוכחה.
    זכור זו לא התרופה רק תרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו