לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור
    אלה
    10/03/2010

מגיל 6 בערך התחלתי לאונן בתדירות גבוהה (כמעט כל יום) וכל הזמן הגעתי לאורגזמות מלאות ונורא נהנתי... בגיל 8 התחלתי לקיים יחסי מין עם חברה, כמובן שלא היינו מודעות בדיוק לדברים שאנחנו עושות, אבל ידענו שאנחנו נהנות והצלחתי להגיע לאורגזמות משפשוף איתה.
    בגיל 13 בערך הגעתי למצב שאני לא מצליחה לחוות אורגזמה מלאה. כשאני מאוננת אני כן מגיעה לשיא, אבל זה מגיע נורא מהר וגם נעלם מהר וההרגשה נורא לא מספקת.
    חשבתי שאולי כשאקיים יחסי מין עם גבר אצליח להגיע לאורגזמה נורמלית ואיבדתי את הבתולים בגיל 14 ונורא נהנתי מהסקס (ואני סרטייטית לחלוטין כמובן, הדברים שעשיתי בגיל צעיר יותר היו התנסויות נורמליות שנבעו מתוך סקרנות בלבד) אבל עדיין לא הגעתי לאורגזמה מלאה כמו האורגזמות שהייתי חווה בגילאים צעירים יותר. אני עכשיו בת 15 והצלחתי לגמור פעם אחת בזמן קיום יחסי מין אבל זו הייתה אורגזמה לא מספקת כמו האורגזמות שאני חווה כשאני מאוננת לבדי.
    אין לי מושג מה הבעיה, שמעתי מכמה אנשים שאקט מיני מגיל צעיר לפעמים משפיע על התפקוד המיני בעתיד. זה נורא מתסכל שכבר חוויתי אורגזמות מלאות ועכשיו איבדתי את זה.
    בבקשה עזור לי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור

הוספת תגובה

• אלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/03/2010

השאלה היא קשה כואבת ואמיתית וכמו שניסחת חוזרת על אצמה לא רק אצלך.
    "הצתה" מוקדמת זה הקוד שבו אני נוקט כשנשאל על האורגזמו ה"מלאות" של ילדה עם חברתה.
    הקשר הזוגי והבחירה להתקרב ולהתחבר לא מוזכרים שם. רק החוויה של להיות עם הגירוי והפורקן ה"מלא". זהו פורקן בלי חשבון ובלי דין וחשבון כולו ילדותי ועוסק רק באינטנסיביות של התגובה הילדית ללא בקרה וללא שליטה מוסרית.
    ואז מגיע השלב הבא של הקשר הזוגי -כמשהו שמתחיל לפני המין וממשיך גם אחריו. מין משהו שיש בו מחויבות מעבר להתמסרות לחיכוך הקדחתני של הילדות.
    שימי לב שאת קוראה מלאה לחוויה שיש בה רק עונג נטו.
    הבלבול אינו מקרי ואולי בשל כך ה"מבוגרים" יודעים שאקט מיני בגיל "צעיר" מידי יש לו גם מחיר.
    לעזור לך ?
    נסי להתאפק ולא להיות מוכתבת אורגזמות ומשוות אורגזמות. את עדיין לא בקשר רגשי עם בן/בת זוג שיצדיקו יחסי מין עם עתיד ולא רק עם הווה.
    האוננות תמיד תישאר לך כמפלט/ברירת מחדל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

אלה
    11/03/2010

אני לא אומרת שאיני מצליחה לגמור כשאני עם בן זוג, שזה באמת יכול לקרות וזה נורא מובן. אני פשוט מגיל 13 בערך לא מצליחה להגיע לפורקן מלא גם כשאני לבד, מאוננת. עירבתי את העניין של מה שהיה עם החברה והאורגזמות שהיו מגיעות כל יום כשהייתי קטנה יותר כדי לשאול אם יש קשר בין זה שאני לא מצליחה לגמור עכשיו לבין התפקוד המיני מגיל צעיר.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/03/2010

אני מקווה שהתשובה שעניתי עוזרת לך לסדר קצת את השאלה.
    את יכולה לשמוח כי את יודעת שאת מינית ונהנית ממיניותך ופורקנייך.
    את יכולה לדעת כבר עכשיו בגיל כה צעיר -יחסית כי רוב חיינו אנחנו מתגעגעים לאינטנסיביות ולשלמות של החוויה ה"מושלמת" שחווינו פעם.
    חלקנו נהנים מלהמשיך לחפש, להתגעגע ולקטר.
    חלקנו לוקחים את הידיעה על המיניות לתוך קשר עם בן/בת זוג ולומדים להעשיר את הקשר בעזרת המיניות.
    אם אינני טועה הנושא קשור לבדידות.
    ומי לא חווה את החשש מהבדידות . חלקנו משתמשים במין ובחיבור שם כדי לשכוח על הבדידות המאיימת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאד מודה לך. :)

אלה
    12/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו