מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעולם לא נהניתי מסקסנעם2601/04/2010
אני לוקח כדורים בשביל הבעיות הנפשיות שלי...שמעתי שזה עלול להשפיע על המצב המיני,החשק המיני.
יש לי שאלה לגבי זה.
הייתי לא פעם עם בחורה שמצאה חן בעיניי,אך לא עמד לי, לא היה לי זקפה,לא יכלתי לגמור(אני מנסה לדבר הכי מקצועי שאפשר). בו נאמר שנגענו אחד בשנייה, אולי נשיקה וליטוף אך פתאום המחשבות שלי היו במקום אחר(כמו לא לרצות להיות איתה עוד),ואבדתי רצון למין ואפילו להתעלסות ברמה הכי בסיסית. לא רוצה לנשק אותה ולא רוצה לשכב איתה,לא בא לי לרצות אותה עוד. החשק יורד מאד מהר.אני נהיה עייף ,ורק רוצה שהיא תיגע בי וגם זה לא הנאתי באמת.
אף פעם לא נהניתי אפילו כשאני גומר לבד. למה זה? וסקס? מבחינתי אני בתול. הרי חדרתי לנשים אבל לא הגעתי לסיפוק בכלל, זה כאילו שבכוח אני מנסה להרגיש את מה שכולם מרגישים...ההנאה מהסקס. גם כשהיו לי חברות והיינו מתנשקים, הרגשתי שאני לא באמת זורם,שאני מנסה להנות,מקווה שההנאה תבוא. והיא לא באה. אני היחיד שחווה את זה.? אגב אני בן 26
האם אני מאבד את החשק כי אני לא נמשך לכל בחורה ואני פשוט לא באמת מצאתי את הבחורה שאני באמת אוהב,הרי אני בחור של בחורה אחת. אבל אף פעם לא הייתי מאוהב או אפילו מגורה מינית עד הסוף ( זה קורה גם עם בחורות שאני מכיר ואוהב כבני אדם)..כלכך מבולבל. לא יודע מה אני אמור להרגיש. מה זה ההנאה ,האורגזמה,השפיכה ..שכולם מדברים עליו. כן. אני שפכתי, אבל לא נהניתי מזה. וגם עם בחורות לא נהניתי כשהם גירו אותי. ההפך. ירד הזקפה והתעייפתי.
האם הכדורים / המצב הנפשי הוא הגורם לזה?
אביא דוגמא.. הייתי עם ידידה שיש לי רצון להתעלס איתה ופעמים אחרות לא.
בכל מקרה הייתי איתה והייתי חרמן והחלטתי שאני זורם עם זה. והיא זרמה איתי. ופתאום,מהר מאד איבדתי כל חשק מיני,לגמרי,אפילו הרגשתי מגעיל בפנים,כאילו בא לי להקיא. וכמובן שניסיתי להחביא את זה ממנה, ואני מפחד שהיא פגועה ממני ומבולבלת. כי כאילו באמצע אמרתי "טוב דיי" כי כבר לא יכלתי. סוג של סבל
מה קורה פה??? יש לי בעיות נפשיות,האם זה הסיבה לבלבול של חשקים מיניים?
אולי זה פחד וחוסר ביטחון(בהחלט יכול להיות)?
האם זה יכול להיות רק בגלל הכדורים שאני לוקח?
ואיך תסביר שאני כן נהייה חרמן לפעמים?
ועוד דבר...איך בחורה מרגישה כשהיא פוגשת משהו כמוני שמתחיל להתעלס אך פתאום מתעייף ומראה חוסר רצון... מה היא מרגישה? פגעתי בה? היא חושבת שהיא מכוערת ואני לא מעוניין בה ? זה חשוב לי העניין הזה.
אני לא רוצה לפגוע בידידה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעם
ד''ר יעקב מאיר וייל02/04/2010שאלתך טובה וחשובה. גם אחרים מכירים את המצב שחרמנות זה לא מצב של קבע.
בדידותך ובילבולך ניכרים.
מי שרושם/ת את התרופות לפסיכיאטריה עשוי להיות כתובת להידברות על מיניותך ועל השפעת התרופות על ההתגרות ועל עצירת השפיכה.
נושא העונג שבשפיכה הוא בעיה נוספת. יש פסיכיאטרים/יות שניתן להידבר איתם על הציפיה לעונג אינטנסיבי. "לראות את האור" כשגומרים! יש כאלה שקשה גם להם לעזור לך להבהיר את המבוכה הפנימית שהולכת בד בבד עם התגרות,פורקן, דעיכה אחריו, והעיקר הבדידות שבאכזבה שחווינו או שגרמנו.
זכור שגם אנחנו הפסיכיאטרים קודם כל אנשים ולא תמיד יש לנו תשובה מנחמת על התיסכול שבקירבה המינית שאינה מתגמלת כמו שהפנטזיה הבטיחה.
חג שמח לך וכדאי לך למצוא כתובת להידברות אמיתית על הנושא הכאוב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעם
ד''ר יעקב מאיר וייל02/04/2010אני מוסיף לתשובתי הקודמת הערה קטנה. "לעולם" יש בו משמעות של ניבו. נסה לחשוב ב"מעולם" עד כה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)