אח בן 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח בן 15
    ענת
    11/04/2010

שלום רב
    לפני מספר שבועות גלשתי במחשב של אחי בן ה- 15 וראיתי שהוא נכנס לסרטים של מין עם בנים

וכל מיני תמונות של בנים ערומים , האם זה אומר משהוא לגבי הנטיה המינית שלו בעתיד
    יש לפעמים גם תמונות של בנות אבל הרוב של בנים ערומים
    אם אני צריכה לספר להוריי האם אפשר לעשות משהוא כדי לשנות את הנטיה הזו

תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח בן 15

הוספת תגובה

• ענת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2010

זו לא נטייה, זו סקרנות. הוא בן חמש עשרה ואולי הכי טוב לא להיכנס למחשב שלו ואז אי בעייה.
    אם אצלכם ההורים צריכים לדעת הכל אז תספרי. אני הייתי מדברת איתו לפני שאני מסיקה מסקנות לגביו.
    בת כמה את? וכמה את יודעת על המיניות שלך? לפי זה תחליטי מה את צריכה לעשות בקשר לתמונות עירום של גברים במחשב של אחיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

קשת קשב תמיכה
    25/04/2010

הי ענת

שמח שפנית להתייעצות על גבי הפורום.
    אני לא יודע בת כמה את ומה טיב יחסך עם אחיך. אין לי גם מושג אם אחיך נמשך לבנים או לבנות ואם מדובר בסקרנות חולפת או בגילוי של אחיך אודות הנטייה המינית שלו., מה שכן - מדבור בתהליך נורמלי.

אני לא יודע מאת חושבת על המשיכה לבני אותו המין, אולם חשוב לי לציין שבימינו רווחת ההנחה וההכרה שנטייה מינית הינה ספקטרום רחב, וכל אדם בוחר היכן למקם את עצמו בסקלה שבין משיכה לבני מינו ומשיכה לבני המין האחר. התהליך אינו ניתן למניעה, לשינוי או 'לריפוי'.

בשלב הזה - מאחר ואין כאן סכנה או התנהגות מסוכנת של אחיך, הייתי מציע לכבד את פרטיותו ואת הסקרנות המינית שמגלה בגיל ההתבגרות שלו, ולא לרוץ להורים בשלב זה. (תארי לעצמך כיצד היית מרגישה אם אחיך היה מחטט לך בדברים, ומגלה את הדברים שגילה להוריכם?)

אם אכן בעתיד אחיך יגלה כי נמשך לבנים (אן גם לבנים וגן לבנות), תני לו לעשות את הצעד שלו מול ההורים. את כאחותו יכולה לרמוז לו כי את תומכת בנושא ומכבת את בחירתו.

מקווה שסייעתי
    כפיר, קשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי דעה מאוד אובייקטיבית בעניין

ג'ון
    26/05/2010

בס"ד
    אסור לך להגיד כלום להורים
    כי נטייה מינית הפוכה היא דבר שברוב המקרים לא ניתן לשנות
    וזה מתכון לסבל ואם לא ידעת על שאחיך כזה,
    סימן שהוא מתבייש בזה ובצדק
    אם תספרי להורים שלך זה את תגרמי להם צער רב ומיותר.
    ואחיך מאוד יהיה נבוך ואת תגרמי לו צער רב.
    הרבה אנשים בעלי נטיות מיניות הפוכות לא מסוגלים להתמודד אם העובדה הזאת
    והרבה מתאבדים בגלל זה ואם תספרי להורים יש סיכוי שהוא יתבייש כל כך ואם הוא יתאבד זה ישב לך על המצפון.
    חוץ מזה שיכול להיות והוא לא ירצה לדבר איתך לעולם.
    לכן שמעי נא לי ואל תספרי על זה.
    אני בעל נטיות הפוכות ואת הראשונה שאני מעיז לומר לך את זה.
    ולכן תסמכי על מה שאני אומר ואל תעשי כלום שיכול לצער את אחיך.
    ורק תקווי ותתפללי שזה רק דבר חולף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ון

חסוי
    30/05/2010

'סימן שהוא מתבייש בזה ובצדק '
    מה יש להתבייש בזה שהוא הומו / בי ?!!!
    אם הוא לא סטרייט הוא צריך להתבייש בעצמו ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו