שאלה..בת 27

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..בת 27
    יסס
    13/04/2010

אני נמצאת עם בן זוג כשנה עם פרידות באמצע ..לקח לנו המון זמן(כ 9 חודשים) עד ששכבנו כיוון שהייתי בתולה
    עד אז הוא היה מתענג ממין אוראלי ומלעשות ביד.מה שמפריע לי זה שבן זוגי אחרי ששכבנו אינו יכול לגמור רק מסקס אלא צריך אחרי החדירה לעשות ביד בשביל לגמור (אנו מקיימים יחסי מין כ חודשיים)
    הוא טוען שזה בגלל שהוא התרגל לכך לכן קשה לו לגמור בסקס ..האם מבחינה רפואית זה נכון שצריך זמן כדי לחזור להתרגל לסקס או שזה משהו רפואי שניתן לטפל בו?
    כמו כן ישנו נושא אחר שמפחיד אותי ..הוא חושב שקוקסינלים זה עניין מושך ואף שלא הודה בכך היו לו חוויות מיניות עם קוקסינליות .מה גם שבפרידות שלנו הוא היה מחפש ליילה חד פעמי עם קוקסינלית וזה משהו שגיליתי רק עכשיו ...האם עצם העובדה שזה מה שהוא אוהב כפנטזייה מינית לטענתו הופכת אותו לדו מיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..בת 27

הוספת תגובה

• 00'

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/04/2010

אני לא יודע את התשובות לשאלה על מה הוא? את שואלת מדאגתך וממעט המידע שהוא מספק לך.
    מתאים שהוא מתקשה בגמירה בחדירה. האבר שלו רגיל לחיכוך ומגע יותר נמרץ. הוא יודע להתענג איתך ואוהב אולי להתענג עם בחורים קוקסי. זו מיניותו וזו ה"סחורה שבחרת.
    אם תחיו יחדיו תמיד תדעי שיש לו בחירה ולא רק בך. איך זה מרגיש לך שאת לא היחידה?
    אין ספק שכשנמשכים לשני המינים דו-מיני מתארת את המצב.
    זיכרי שהוא מיומן לאורך השנים בדו מיניות הקוקסי שלו.
    אם את רוצה קביעות איתו תלמדי לנהל משא ומתן שאינו כולל הורדה בערך עצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

פ שם בדוי
    18/04/2010

תשאלי אותו אם הוא גומר יותר מהר עם טראנסית מאשר איתך
    ואולי הוא מאונן כפייתי ואז קשה לו לגמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פ שם בדוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/04/2010

אני מודה על התוספת של עם מי יותר קל?
    השאלה האמיתית בעיני האם "אני" יכולה להיות נאהבת ע"י הגבר הזה.
    להיות מושא לגמירותיו השונות אינו מעניין את הבחורה הרגישה שרצתה גבר אחד שיאהב אותה ויגמור איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו