בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אלמונית
    14/04/2010

אני בת 46.לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מבעיות רפואיות .לאחר כחודשיים הרופאה המליצה לי לקחת פקסאט ולראות אם הרגיש טוב יותר ,אך לא נראה שזה משפיע .
    מההתחלה של החולי סבלתי מקושי להגיע לאורגזמה,למרות שהכל היה אצלי תקין קודם. בעניי ברור שזה קשור למחלה גופנית שמחלישה אותי מאוד בכל התחומים.
    כשגבר פונה לרופא בגלל בעיות אימפוטנציה,תמיד מבינים לליבו ויש הרבה עזרים עבורו.
    אני כאישה מרגישה תסכול מכך שלא מחשיבים את הקושי שלי באותה המידה ואין לי מושג איך לעזור לעצמי.מאוד חשוב לי לתפקד מבחינה מינית,זה אות חיים מאוד משמעותי עבורי.
    האם להפסיק עם הפקסאט יועיל?מה עוד ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• אלמונית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/04/2010

קשה לי לענות על השאלה כשהמילה היחידה שאני מכיר היא פקסט ואורגזמה.
    מה המחלה ולמה פקסט?
    בכל מקרה הפקסט עוצרת אורגזמות גם אצל נשים.
    הסיבה לרישום ידועה לרופאה הרושמת, תישאלי אותה.
    . אם את רוצה עזרה יותר מובהקת מיסרי לי בבקשה פרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

אלמונית
    15/04/2010

הרופאה נתנה לי פקסט כי הרגשתי רע לפני שהבדיקות הראו בעיה,לכן חשבה שזה אוליי נפשי.
    בפועל נוצרה לי באופן פתאומי תת פעילות של בלוטת התריס בנוסף לבעיות שונות בגפיים שעדיין לא ברורים,אולי התחלה של דלקת פרקים או בעיה מטבולית או אוטואימונית.אני עדין בבדיקות.
    המשכתי בכל זאת עם הפקסט למרות שמההתחלה לא סבלתי מדכאון,אך לא הצלחתי לשכנע את הרופאה ושאר הרופאים שהבעיה היא גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

אלמונית
    15/04/2010

הוסיף שיש לי רפלקסים לא תקינים מה שפוסל את ההיבט הנפשי במחלתי(אני מקווה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/04/2010

מי שרשמה לך פקסט היא רופאתך. טוב לאמר לה שהאורגזמות ירדו עד נעלמו.
    טוב לבקש גם יעוץ של פסיכיאטר כשמקבלים טיפול תרופתי פסיכיאטרי.
    כל שאר הפרטים לגבי המחלות האחרות טוב להם להישמר בצינעת החדר הטיפולי של הרופאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו