חוסר רצון לקיים יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רצון לקיים יחסי מין
    רויטל
    21/04/2010

בעלי בן 42, נוטל תרופה לטיפול בדיכאון כבר חצי שנה. מאז שהתחיל את הטיפול הוא בקושי מעוניין לקיים יחסי מין וגם כשכבר מסכים קשה לו מאוד להגיע לאורגזמה. האם יש קשר בין הטיפול התרופתי לדיכאון לבין חוסר הרצון לעשות סקס? במידה וכן - האם ישנן תרופות לטיפול בדיכאון שלא גורמות לבעיות בתחום זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רצון לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• רויטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/04/2010

בראש וראשונה זהו טבעו של דיכאון. אין שמחת חיים אין חשק מיני.
    לשאלתך האמיתית האם תרופות נוגדות דיכאון מורידות חשק מיני ועוצרת פורק כן באופן מובהק.
    לשאלת מה כן לרשום במקום -טוב להתייעץ עם הרופא המטפל. אני מקווה שהוא מיומן מספיק. בנוסף גם הוא יכול לחפש ולמצוא זה לא סוד כמוס..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיכאון

ירון
    22/04/2010

ד"ר שלום.
    ברור שהגברת מדברת על התרופה ציפרלקס שידוע שגורמת לירידה בחשק המיני (רויטל - תקני אותי אם אני טועה...), אז למה מלכתחילה היא ניתנת כשיש תרופות לטיפול בדיכאון שטובות באותה מידה (אם לא יותר..) ושגורמות להרבה פחות תופעות לוואי ממנה?
    אני עברתי מסכת ייסורים עד שמצאתי את התרופה שלא פגעה לי בחשק המיני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/04/2010

תודה על הערתך. ברור שנסינך עם ציפרלקס הובילך במשעולי אבדן החשק המיני והפגיעה בפורקן המיני.
    כל המשפחה הזו של מעכבי ספיגה חוזרת של סרוטונין כנוגדי דיכאון יעילים כנגד דיכאון במידה סבירה אך פוגעות במיניות באופן מובהק. גם ציפרלקס שייך לשם וגם אחרים.
    אני מופתע שאתה שמצאת את התרופה האישית הטובה לך לא מציע אותה לגברת רויטל. טוב כשהיא באה עם החבר לרופא הפסיכיאטר עם שם ועם שאלה.
    אל תשמור רק לעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו