לא בטוחה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה..
    מורן
    04/05/2010

שלום!
    אני סטודנטית בת 25. יש לי חבר מזה כשנה+. זו מערכת היחסים הרצינית הראשונה שלי (התחלתי מאוחר..). עברנו לגור יחד דיי מהר, ואנחנו גרים ביחד כבר חצי שנה.
    הוא מישהו שבאמת מכל הבחינות "מושלם",ואני מתה עליו, על המשפחה שלו והחברים שלו. אבל בכל זאת ניראה לי שאני לא אוהבת אותו באותה המידה שהוא אוהב אותי, או שאני אוהבת אותו יותר כמו חבר ולא כמו בן-זוג.. אני לא מבינה למה.. אני מרגישה שמשהו בי לא בסדר, שאני לא מצליחה לאהוב אותו.
    האם זה הוא ספציפית, או גברים בכלל?
    זה לא שאני מרגישה בבירור שאני נמשכת לנשים, אבל אני לא יודעת איך אפשר לדעת..
    האם עלי לנסות טיפול פסיכולוגי?
    אשמח לעזרתך,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה..

הוספת תגובה

• מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/05/2010

יש לך גבר ולך לא ברור ש"זה הגבר של החיים"
    את בעצם בתחילה של דרך הזוגיות בחיים וכבר מצפה שתדעי עם מי את רוצה להזדקן?
    טיפול פסיכולוגטי למה? אם בכלל טוב שיהיה לך מישהו/י שאת יכולה לדבר איתם לחשוף לעצמך את מחשבותיך הגלויות יותר או פחות.
    לפסיכולוג אין תשובה במקרה הטוב יש לו הקשבה וסקרנות ויכולת לקשר.
    אם את רוצה לבדוק תנסי על תקן של מנסה ולא על תקן תקן/י את הליקוי.
    השאלה האמיתית היא מהשיר "מי אוהב אותך יותר ממני".
    בעיני אם הקשר טוב ויש לכם הידברות ו"יחד" מספק תזרמי עם זה ותני לעצמך לצמוח כאישה.
    אם בסוף תגלי שאינטימית עדיף לך עם אישה חישבי כי זו דרכך ותתמודדי גם עם זה. השאלה אם גם היא תאהב אותך יותר ממה שאת אותה תצוץ גם בקשר הזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא

מורן
    05/05/2010

האם עלי להסתפק בקשר שהוא רק טוב?- כי באמת אין בו שום דבר רע, או לשאוף לקשר שיהיה מדהים?
    אני מפחדת שעוד כמה שנים, במיקרה וניפרד, אני אסתכל על זה כעל הטעות הכי גדולה של החיים שלי, ולמה ויתרתי על משהו שלא היה רע?
    אני ממש ממש לא רוצה לפגוע בו, ומצד שני, לא מגיעה לו מישהי שתאהב אותו כמו שהוא אוהב אותי?...
    הייתי מעדיפה שהוא יפרד ממני, או יעשה משהו כ"כ בלתי נסלח שלא תהיה לי ברירה אלא להפרד ממנו (דבר שאין סיכוי בעולם שיקרה..)
    אוף.... זה קשה...
    אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל...
    בהמשך למה שאמרת, על לזרום- אני כבר הרבה זמן זורמת.. אני מפחדת שזה יגיע למצב שהוא יחשוב על נישואים (כולם סביבנו מתחתנים..)
    איך אני יכולה לנסות לעבוד על הקשר? אפשר בכלל לפתח מחדש רגשות בצורה אקטיבית? אני באמת שלא רוצה להפסיד בחור מדהים כזה רק כויתרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/05/2010

הבעיה שאניקולט בין השורות שלך אישית לא קל להיות כל כך נאהבת. יש בחורים שכ"כ מאדירים את מושא אהבתם עד שאינם מראים את החלקים הביקורתיים שלהם בקשר. האם גם האיש שלך ככה?
    אם מגיע לו מישהי שתאהב אותו כמו שהוא אוהב אותך זה אומר שאת אוהבת אותו מספיק בשביל לאחל לו יותר ממה שאת. תני לו לגלות את אהבתו אליך ותתמסרי לחווית היות נאהבת.
    מוזר גם לי לשמוע את ההורדה בערכך העצמי כשאת מתארת את אהבתו אליך רק כקבלה שלמה אותך.
    זה ילווה אותך תמיד שאינך מרשה לעצמך להתמסר במלואך להיות נאהבת . את מורידה בערך השלם שיש לך ומצפה למשהו עוד יותר שלם. מהמם וכו'.
    אינני יודע לנבא טוב ממך מה יקרה. את מנבאה מחד שאת תהיי חייבת ל"זרוק" אותו או שהוא יגלה את האמת ו"יזרוק" אותך.
    איני יכול לנחם אותך על כך שאיתרע מזלך ואת נאהבת ללא כחל וסרק ובאותו זמן מתלוננת על רוע גורלך.
    אולי תבגדי בו ותדאגי שיתפוס אותך ואז תוכלי להצטער בלב שלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו