חיים עמוסים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים עמוסים...
    ליאור
    13/05/2010

היי, אנחנו זוג צעיר, מאז ומתמיד לא ממש הייתה בינינו התאמה בנושא סקס. זאת אומרת, אני מאוד מינית והוא די מסויג (הייתי הראשונה שלו). עם הזמן גם לי קצת נחלש החשק כי לא קיבלתי בחזרה את אותן האנרגיות. עכשיו אנחנו בשגרה פחות או יותר קבועה של סקס פעם בשבוע, שבועיים. האמת היא שדי השךמתי עם זה, כי אני ממש אוהבת אותו ואני חושבת שגם אולי אצלנו זה אחרת ואולי פשוט אצלנו לוקחת יותר זמן להתאים אחד לשניה (אנחנו שנתיים ביחד ורק לאחרונה חל איזה שיפור קטן). אני מניחה שמה שהייתי רוצה לשמוע זה שזה בסדר, שזה לא מוזר שזוג בסוף שנות ה-20 שלהם מקיים יחסי מין פעם בשבוע שבועיים. אני יודעת שככה זה אצלנו, וטוב לי בסך הכל אבל קצת קשה לי עם זה שחברות שלי מספרות על זה שהן שוכבות עם החבר 3-4 פעמים בשבוע. העניין הוא שגם אורח החיים שלנו הוא מאוד עמוס ואנחנו מאוד עייפים או עסוקים רוב הזמן. אז האם לדעתך זה בסרד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים עמוסים...

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/05/2010

לדעתי זה בסדר. ומה דעתך? ביחס לתדירות המשגל אצל חברותיך. השאלה האמיתית בינך ובינך אם את נהנית לעשות איתו ולהיפגש עם עצמך המינית והמתמסרת. שאלהתדירות שייכת לתחורותיות שבין אנשים. שאל השאלות היא האם החיבור בין שניכם טוב לשניכם.
    אם את צריכה "להוכיח" משהו למישהו ולא רק לעצמך יש לך בעיה.
    תבדקי עם החברות כמה זמן ממשיכה האינטנסיביות הזאת. מטבע הדברים זה דועך ואז השאלה היא עם מה נשארים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו