משך הסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך הסקס
    נועה
    13/05/2010

אני יוצאת עם משהו כבר קרוב לחצי שנה. בכל פעם הסקס אורך קרוב ל- 3 שעות. בשלב מסויים, אני עושה לו ביד עד שהוא גומר כי מאד כואב לי שהוא חודר לי מקדימה ומאחור כמה פעמים.
    האם זה נורמלי שהוא גומר כ"כ לאט ? האם אני צריכה להסיק מזה מסקנות שאני לא מספיק "טובה במיטה" כך שהוא לא גומר מהר ? ובכלל, האם זה נורמלי לעשות לו ביד בשלב מסויים בכל פעם שאנו שוכבים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך הסקס

הוספת תגובה

• נועה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/05/2010

השאלה במקום.
    את רוצה להגיד לי שעומד לו ששל שעות?
    זה שהוא לא שופך בחדירה לא מפתיע. כמו שלא כולן "גומרות" בחדירה גם לא כולם גומרים מה"דישה".
    תחשבי על זה, מישהו רגיל לאונן מתחילת מיניותו. מקדם החיכוך ולחץ המגע על הפין אחרים מאשר במשגל ובחיכוך בנרתיק. זו בטח לא אשמתך. ואת אולי מספיק טובה במיטה בלי קשר ליכולתו לגמור כשהוא "דש" בך.
    הצורך שלו לחדור אליך בצורה שמכאיבה לך מעלה סימני שאלה עליו. האם הוא מספיק "טוב לך במיטה". זה נשמע שאת יותר סובלת מנהנית.
    מותר לך לא לעשות לו ביד לפורקן. את לא חייבת לו את זה כשירות. טוב יהיה לך לתת לעצמך מעט הערכה.
    זיכרי במיטה את לא רק אשת שירות. זכותך להנות כבחירתך.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו