מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לברר מהי הזהות המינית שלי?מבולבל 2314/05/2010
שלום רב לך:
אני בחור בן 23 בריא ברוך ה' וכבר מזה זמן רב יש לי בעיה של זיקפה פשוט לא עומד לי בכלל לא משנה מה אני עושה גם בצפייה בסרטי פורנו וגם כשאני עם בחורות...לא היה לי קשר רציני עדיין ולא הרבה ניסיון בסקס אני מגיע למצב שבוא אני בקיום יחסי מין עם בחורה ופשוט לא עומד לי. למרות שלא ניסיתי קיום יחסי מין בכלל עם המין הגברי......אני מודאג ומפחד שיש לי נטייה למין הגברי מאחר ואני רואה סרטי פורנו קוקסינליות וזה גורם לי קצת משיכה אבל אין זיקפה האם זה מוכיח משהו על המיניות שלי??? אני אומנם נמשך גם לנשים אבל למרות כל המשיכה הזו אין לי זיקפה כבר לא יודע מה לעשות פשוט מדוכא מהעניין בבקשה עזור לי בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל14/05/2010אין לי תשובה על זהותך המינית רק בגלל שלא עומד לך בשום תנאי.
יכול להיות שקצת עומד לך כשאתה מאונן מול הפורנו ה"קוקסינלי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)