מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בתפקוד מינידיוויד24/05/2010
שלום ד"ר וייל,
אני בחור בן 25, בדר"כ בריא לחלוטין ולא נוטל תרופות ( מדי פעם כדור נגד נזלת אלרגית וזהו).
מזה מספר שנים אני סובל מבעייה קשה ומטרידה. כאשר אני בא לקיים יחסי מין יש לי או זקפה חלקית או בכלל לא. בתחילה, הייתי בטוח שזה בגלל שאני לא נמשך מספיק לבחורה וכו'. כיום יש לי מישהי שאני מאוד מעוניין בה וזה מתסכל. אציין, כי כאשר אני לבד אין לי בכלל בעייה של זקפה לרבות זקפות בוקר וזקפות אקראיות נוספות. מה לדעתך אני צריך לעשות כדי להביא לפתרון הבעיה, כדי שאני אוכל להינות מחיי מין עם בת זוגתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיוויד
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2010השאלה טובה ומשום מה מוכרת להרבה גברים.
יחסי המין של יד ימין עם האבר מצוינים.
הבעיה מתחילה כשמעורבת בזה אישה [ואפילו או דווקא] נחשקת. מין זו לא פעולהמכנית של אבר בתחתית הבטן יחסי מין זה הקשר שלך עם העולם. האבר הזה אומר משהו כשהוא מסרב לגרום לך ולה עונג.
הדרך שאני מציע זה מסע בליווי מורה דרך להבנת השפה של האברץ
במקומות שונים קוראים לזה טיפול.
אל תצפה לסיור מודרך דרך הרשת באתר הזה.
זכור אני לא יודע עליך כלום חוץ מגילך וכישלונך.
אתה צריך "מורה דרך" שיכיר את הנוסע כדי להבין את הדרך שעליו להנחות.
ניסית זאת פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)