מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה - סקס ואוננותeubh16/06/2010
זקפה ואוננות
אני נפגש עם חברתי רק 2-4 פעמים בשבוע בלבד, כמעט תמיד אנו עושים סקס וכמעט תמיד הסקס מדהים. במקרים רבים אני לא מצליח לגמור ואם כן אני מאוד מתאמץ ולא מסוגל לסיבוב שני.
בימים שאנו לא נפגשים אני צופה בסרטי סקס באינטרנט ומאונן פעם (לפעמים פעמיים ביום). באוננות הרבה יותר קשה לי להגיע לזקפה ולפעמים אין בכלל. לפעמים אני מצליח לגמור באוננות אפילו ללא זקפה ולפעמים בכלל לא. אני משתדל לא מאונן בימים בהם אני נפגש עם חברתי.
שאלותי - האם זה נורמלי שלא תהיה זקפה באוננות? האם כמות גדולה של סקס (מה זה גדולה?) + אוננות יכולה להשפיע על הזקפה? מהו טווח הזמן הנדרש בין לבין (סקס או אוננות) על מנת שתהיה זקפה? מהם הפתרונות?
פרטים נוספים:
אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך.
בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד''ר יעקב מאיר וייל16/06/2010לתיאורך אתה גבר רב און ורצון. אתה מצפה שאתןלךתשובה לשאלה מורכבת כמו שניסחת בלי למסור אפילו נתון פשוט כמו גיל.
לפני שתכתוב גיל זכור שאני גם רוצה לדעת למה אתה בודק את יחסיך עם העולם דרך הזין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה - סקס ואוננות
eubh17/06/2010לד''ר יעקב מאיר וייל,
בהודעתי הקודמת דווקא צרפתי פרטי גיל בסוף ההודעה – רצ"ב בשנית.
אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך. בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג
איני יודע אם אני רב און מכיוון שהבעיה שהעליתי קשורה דווקא בהעדר זקפה אך לבטח אני רב רצון (ולא חומד לצון). אני באמת לא מנסה לבדוק את יחסי לעולם כולו דרך הזין אך הסקס הוא מרכיב חשוב ביחסים עם חברתי (ויש לנו מערכת יחסים מעולה: חוויות ותחומי עניין משותפים רבים, פתיחות רגשית ומינית). גם עניין הרצון לא תמיד היה כזה: לפני כ- 4 שנים התגרשתי ובמשך כשנה וחצי לא קיימתי יחסי מין, קשרים עם נשים היו בעדיפות אחרונה והרצון לסקס היה אפסי.
לאחר למעלה משנת יובש התחלתי לצאת עם בחורות ולפני כחצי שנה פגשתי את חברתי הנוכחית – בחורה מדהימה לטעמי. באחת משיחותינו היא אמרה שעשתה סקס בשלישיה עם חבר לשעבר שלה ושותף נוסף שהביא איתו (איזו טעות). מאז, לעשות איתה סקס עם בחור נוסף הפך להיות הפנטזיה העיקרית שלי עד לרמה של אובססיה! לצערי אני מאוד קנאי וברור לי שלא אוכל לממש זאת איתה כי זה יהיה סוף מערכת היחסים שלנו ולזאת אני איני מוכן.
האוננות משמשת לי ככדור הרגעה זמני בלבד נגד האובססיה אך נלווים לה הסימפטומים שציינתי – היעדר זקפה באוננות וזקפה חלשה ביחסי מין.
לכן אוסיף על שאלותי בנושא הסימפטומים (שפתרונן יכול להיות טכני) ואשאל איך אפשר להפטר מהאובססיה הזו (מזמן חרגה מתחום הפנטזיה בלבד)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ד''ר יעקב מאיר וייל17/06/2010אתה גבר צעיר ברוחו עם נסיו חיים. לטעמי אתה שופך לא מעט פעמים.
השימוש בוויאגרה טוב כנראה לשניכם.
אם האובססיה טורדת אותך מאד תתיעץ עם רופא אובססיות/פסיכיאטר.
גם העיסוק בחיים דרך הנוקשות והשפיכה בעיני מוגזמים בכמותם.
זכית למערכת יחסים עם אישה מינית וטוב לך להשתמש אל תתעקש באובססיביות למצות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)