מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בזהות המיניתאלמוני17/06/2010
לד"ר שלום:
אני בן 23, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע... אני מאוד נמשך אליה ואין לי שום ספק במשיכה שלי אליה... הסקס טוב (כמובן שיש עליות וירידות).... הבעיה היא שהיא לא נמצאת ואני לבד... כאשר אני מאונן כשאני מול המחשב הסרטים היחידים שמגרים אותי ומושכים אותי הם סרטי גייז וקוקסינלים, זה מגיע לרמה כזו שאני כמעט ולא מצליח לראות סרטי פורנו רגילים.... העניין הוא שכאשר אני רואה הומוסקסואלים או קוקסינלים במציאות, לא רק שזה לא מושך אותי אלא זה דוחה אותי, אני ממש לא רואה את עצמי נוגע בהם, על אף שהדבר היחיד שאני חושב עליו כאשר אני מאונן זה עליהם... בקיצור מבולבל... אני מאוד אוהב את חברה שלי ואני ממש לא רואה את עצמי "עובר לצד השני" (ואיו לי שום דעות קדומות על אלו שבצד הזה)....
מה יכולה להיות הבעיה? והאם יש בכלל פתרון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל17/06/2010הבעיה היא שהחיים שלך כפולים. אתה מצפה שהדברים יהיו מושלמים? שתהיה חד ערכי. שתאהב את החברה ובהעדרה גם תאונן בפנטזיה עליה?
אם אני מאונן כשיש לי חברה זה אומר שאני בוגד בה?
במצב הזה של חייך אתה חושב על משהו חוץ ממנה. כשאתה איתה אינך בוגד. אתה לא חושב קוקסי כשאתה מתגרה איתה ושופך איתה. אתה חי חיים כפולים בארוטיקה שלך ומצליח לא לערב. אל תרגיש אשם על זה. תחשוב שאינך היחיד שחי חיים "כפולים" מסוג זה.
היה לך יותר קל בינך ובינך לאונן בהעדרה על "אישה" אחרת?
זה שאתה מתגרה מהחריג לא הופך אותך לחריג אלא למיוחד.
בעיקר כשאתה שומר לה אמונים מול התאוות וההיצע שבחוץ. רק היא נוגעת לך "שם".
אתה מסוגל למזלך לייצר זוגיות. הבדידות מול המסך ועם היד המאוננת היא קשה.
איני מכיר אותך אישית אך בדידותך ניכרת מבעד מילותיך.
הדרך כולה עוד לפניך. שמור על הזוגיות שיש במעשה ובהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)