היעלמות אורגזמה עם הגעת האהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעלמות אורגזמה עם הגעת האהבה
    סינדי
    17/06/2010

היי,
    בעיה מעט מורכבת.
    אני בסוף שנות ה- 30 לחיי. הניסיון המיני שלי עם גברים אינו רב, אך הייתי במספר מערכות יחסים, רובן קצרות יחסית, אחת נמשכה מעל לשנה. מאז ומתמיד לא היתה לי בעיה לחוות אורגזמה (לא בחדירה), אם ביחסי מין ואם באוננות. עם זאת, מעולם לא התאהבתי בגבר, ותחושת היעדר האהבה גברה עם השנים. בשלב מסוים, ולאחר שפתחתי את הנושא בטיפול, העזתי ויצרתי קשר עם אשה, והיתה התאהבות מדהימה. אני נמצאת איתה מספר חודשים וחווה אהבה ותשוקה שמעולם לא חוויתי, ומרגישה שזה הדבר הנכון בשבילי. אליה וקוץ בה - איני מצליחה לחוות אורגזמה ביחסי המין איתה. אני אפילו לא מצליחה יותר לחוות אורגזמה באוננות כשאני נמצאת לבדי.
    אני תוהה האם זה אומר משהו על הנטיה המינית שלי (שלמרות שהייתי שמחה לגלות שאני סטרייטית, אינני רוצה לאבד את בת זוגתי) או שמא זה אומר משהו על חוסר היכולת שלי להשתחרר במין הנשי. אולי דווקא היעדר האהבה איפשר לי להשתחרר מינית? מורכב.
    אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינדי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/06/2010

מה אומרת המטפלת שלך?
    השאלה על הקשר בין הנטיה והאורגזמה שווה דיון בטיפול.
    בעיקר שאורגזמות בינך ובינך תמיד היו זמינות לך.
    דמייני שההתאהבות המדהימה תהפוך לתלות מדהימה אם "תרשי" לעצמך לגמור איתה ולהראות לה אותך גומרת.
    נסי לדמיין מה זה עשוי להיות עבור שתיכן "לגמור" ביחד.
    אני הייתי פוחד מהעצמה.
    לכי על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סינדי
    18/06/2010

תודה על התשובה המהירה.
    המטפלת שלי אומרת שה"ניתוק" פשוט שינה מיקום. אם לפני כן הניתוק היה קשור ביחסים עם גברים, או בפחד מהתקדמות בקשר, כרגע הניתוק קשור בדיוק למה שאמרת - לכך שתהיה בכך סוג של "הכרעה" - מי אני, מה עושה לי טוב וכו'.
    בתחילת הקשר השאלה אם אגמור הפכה ממש לסוג של מבחן, ואני חושבת שזה הכניס המון מתח לסקס. בתקופה האחרונה, בעצת המטפלת שלי, זה כמעט ולא נושא שיחה, כדי לנסות ולהוריד את רמת המתח ולשחרר. אני מנסה ליהנות מיחסי המין בלי להתעסק בשאלה אם אגמור או לא. אבל אני חייבת לומר שמדי פעם זה צץ ומתסכל. גם את בת הזוג שלי, כמובן, שמאד מבינה ותומכת.

אני תוהה האם העובדה שעדיין לא שיתפתי איש בזוגיות החדשה שלי, פרט לחברה קרובה, קשורה לזה. בעיקר מהכיוון של - כל עוד לא סיפרתי, זה הפיך. אבל אני בהחלט בדרך לספר, לא יכולה יותר עם השקרים וההסתרה. בשלב זה, למשפחה הקרובה בלבד, כמובן.

הלוואי ואצליח לשחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינדי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2010

ההסברים לא משנים מציאות. מבחינתך מצאת את הגשמת אהבתך והיות נאהבת.
    זה מיוחד שהגוף שלך מונע ממך לחוות ולהוכיח גם בדרך האורגסטית.
    יש לך יחסים אורגזמה והחלק המיני בלאו הכי יגיע אם תפסיקי לצפות/לבדוק מתי זה כבר יקרה.
    תהני ובהצלחה.
    זיכרי זה הפיך גם תתחילי לגמור איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד :))

סינדי
    19/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו