בעיות זהות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זהות
    אלמוני
    18/06/2010

ד"ר שלום:
    ראשית אני רוצה להודות לך... זו הפעם הראשונה שאני מעלה את הבעיה הזו בפני מישהו... זו בעיה שנמשכת כבר שנים, בעצם מאז גיל ההתבגרות... הייתה לי מערכת יחסים כבר בעבר וזו המערכת היחסים שנייה שאני סוחב את הבעיה הזו. גם לפני מערכות היחסים הבעיה הייתה קיימת... השאלה שלי היא האם ישנו טיפול פסיכולוגי שיכול לעזור לי? ואם כן איזה טיפול?? אני מאוד מפחד שחברה שלי תגלה את הדברים הללו כי אני חושב שהיא יכולה להבין את הדברים לא נכון... בכל אופן תודה על העזרה תשובתך מאוד ריגשה אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זהות

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2010

ביני ןביני אני קורא לך האלמוני עם כפל הזהות. אתה אינך היחיד שיש לו כפל. אתה גם לא היחיד שיש לו בעיית "נאמנות" בכפל.
    כמו שאתה אומר הסיפור עבורך קדום. הוא בבסיס המיניות שלך ממש מהתחלה.
    יש מקום להידבר על זה לא על מנת לשנות אלא בעיקר על מנת לקבל את עצמך ביותר חיבה ובפחות אשמה ובושה.
    אל תחשוש שמא היא תגלה. חשוב כמה זה עשוי להעשיר את הקירבה ביניכם .אם כשתצליח לחלוק איתה זה את החלק המעשיר ולא את החלק המבייש והמשפיל. אולי שניכם "תתעשרו" ולא תינטש אלא תיאהב?
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו