מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוס מרצון - משבר בזהות המיניתזקוק לעזרה01/07/2010
צהרים טובים דוקטור,
אני בן 27, משכיל, מבוסס נמצא בזוגיות קרוב ל-9 שנים, אך יש לי בעיה חמורה שאני שומר אותה כבר זמן רב.
אני נולדתי כזכר, אך איני מעוניין להישאר כך, והדבר מטריד אותי ומפריע לי מאוד. עד כדי כך שניסתי לפצוע את האשכים שלי (משהו שטחי ולא רציני). מכל מקום עד כאן לכאורה, זה נראה פשוט וההמלצה של כל אדם שהיה מקשיב לי היתה לפנות לייעוץ פסיכולוגי/פסיכאטרי לצורך גיבוש תהליך לשינוי מין לנקבה....אלא שאני מרגיש שאני לא מעוניין להפוך לאישה(לא באופן מושלם, לפחות), רק להסיר מעליי את העוול הנורא הזה שנקרא אשכים ופין. פשוט לא מעוניין בזה. ובשנים האחרונות זה נטל קשה מנשוא.
יצוין, כי בשיחה שערכתי עם הקרובים לי ביותר לא זכיתי לאהדה. הרצון שלי להסיר את סימני הזכרות שלי מחריד את רוב האנשים ששוחחתי עימם, והם לעגו לי וחשבו שאני מתבדח. איני חושב שאני זקוק לפסיכולוג או שאני סובל מהפרעה כלשהי. פשוט חושב שהכי טוב עבורי זה להסיר את הפין ואת האשכים . קראתי שיש עוד כמוני ברחבי העולם (סירוס מרצון, שלוות הסריס - הם מתכנים בכל מיני כינויים).
מכל מקום, עם כל הבעיות החברתיות אני אצליח להתמודד. אני די חברותי ומאוד חזק נפשית. הבעיה שלי היא למצוא רופאים ופסיכולוגים שיסכימו ללוות אותי בתהליך הזה. יש לך מושג מאיפה אני מתחיל? מי יכול לסייע לי?
אני חושש שבהעדר מענה הולם לבעיה זו, מצבי המיני והנפשי יפגעו משמעותית וכבר כעת אני נמצא בירידה משמעותית במצב הרוח ובחשק המיני בשל סיבות אלו
אשמח לקבל תשובה
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה
ד''ר יעקב מאיר וייל01/07/2010אתה בקשר זוגי ממושך. דחייתך את סימני זהותך המינית הגנטית מובהקת. אתה מתנסח בבהירות. כדי שבמדינה שלנו רופא מנתח יסכים לכרות את אשכיך במערכת הרפואה הציבורית מתחייבת הערכה פסיכיאטרית . הסכמתך למחות את זכר זכרותך .מחייבת הערכה מיקצועית ואישור מערכתי.
לצערי אין ליחיד זכויות לכריתה עצמית של אשכיו בלא לסכן את חייו.
ראוי לך להתייעץ עם פסיכיאטר מיומן שייתן לך תעודת תקינות.
אני מתקשה להתעלם מזוגיותך הממושכת. מה היא אומרת על מה שאתה מתכנן למנוע ממנה.
יתכן וקשר ראוי עם איש מקצוע יועיל בליווי שלך בתהלך האובדני של של זכרותך. וגם אולי המשפחתי שיכיל מצוקתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)