מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהרותם02/07/2010
שלום שמי רותם אני בת שמונה עשרה
יש לי חברה כבר כמעט שנה, לאט לאט הקשר שלנו עבר מקשר חברותי לזוגי,
היום אני נימצאת במצב שאנחנו חמישה חודשים בזוגיות.
התאהבנו אחת בשנייה לחלוטין מבחינת התכונות והאופי מה שהוביל למשיכה פיזית ומינית,
הדבר מכניס אותנו לבעיות בן מבחינת הורייה הדתיים ויראת הכבוד שיש לה כלפיהם ואין מבחינת העתיד
גידול משפחה ילדים וכו'.
עוד חודשיים היא ניכנסת לצבא, והיא אומרת שעד הצבא הקשר הזה חייב להפסק.
כשהיא אומרת את זה קשה לי לנשום כיאלו שקברתי בן אדם הכי קרוב שלי. אני מאוהבת בה ורוצה לחיות איתה לעולם אבל המציאות הזמן והמקום וה-טבע לא מאפשרים לנו את זה.
אני בשבירון לב ר רציני מזה שבוע שלם לא אכלתי דבר אני לא רוצה לחשוב על השנייה שלא אהיה איתה זו אהבה אמיתית אהבה של חתונה ילדים משפחה, לא אוכל לאהוב מישהו כמו שאני אוהבת אותה.
כמו כן הזוגיות שלנו מתבצעת במסתור . כבר לא יודעת מה לעשות מה לחשוב איך לעשות.
ולכן אני כאן מבקשת עזרה.
תודה מראש, רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
ד''ר יעקב מאיר וייל04/07/2010גיל 18 הוא באמת מופלא. בהתאהבות הראשונה כולנו יודעים שמצאנו את החצי החסר שלנו. תמיד התגעגענו לזה, חלמנו את זה, חשנו את זה........,
כשמתאהבים בבת מינננו ומגלים איתה את היופי והריגוש של הקירבה המינית ושותפות הפורקן כל העולם נפתח.
לצערכן שתיכן יודעות שזה יהפוך לזיכרון ולגעגוע תוך זמן כמעט קצוב. אם את מרשה לי אני מציע לך למצות את העונג והתמימות שבהתאהבות הזו. כמוה לא תהיה שוב.
לאחר אבדן התום והתמימות הבאות בתור תזכרנה לך. מה שתזכרי מהקשר טוב שתיקחי אותו גם באהבה וקבלה עצמית.
האבל שתחווי בסיום יהיה קשה וכואב. גם זו תחושה שתרשי לעצמך לחוות עד תום.
העזרה הטובה ביותר שיש לי להציע לך קשורה לאמירה שזו פעם ראשונה מיוחדת עם סיום בלתי נימנע. תמצי אותה עד תום ותיפרדי מאהובתך בחיבה והכרת תודה על הרגעים המיוחדים והנדירים שחלקתן עם אובדן הנעורים והכניסה לעולם של הגדולים.
ראי זאת כמתנה שקיבלת בדרך ולא כעונש של אובדן איום ונורא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
רותם05/07/2010מתי הקשר ממצה את עצמו?
מתי אני יכולה לומר זהו מיציתי? אני לא רוצה אפילו להעיף מבט על המחשבה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)