אני ג'נדרקוויר MTF ורוצה הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ג'נדרקוויר MTF ורוצה הורמונים

אני מאוד מעריך את התשובות בפורום, ומתייחס אליהם ברצינות , מקווה שתתיחסו לשאלתי ברצינות: אעשה את זה בקצרה עד כמה שאפשר:

נולדתי זכר, אני בן 32 . אני יודע בוודאות שזהותי המגדרית משתנה . ביום יום יותר נוח לי להיות גבר - כי כך נולדתי. אך בפנים ובעיקר בעירום בסקס - אני מרגיש רצון עז להיות בגוף נקבי לחלוטין. דבר זה מונע ממני לפתח זוגיות ומיניות ראויה.

מאז גיל 4 היה לי רצון עז להיות נקבה . אך עם השנים זה התעדן , וכיום אני יכול גם לקבל את זה שביום יום אני גבר.

מכיוון שתהליך השינוי לא פשוט, ומכיוון שאני לא טרנסית אופיינית (שטוענת שזה או להתאבד או לעשות שינוי מין - אצלי זה לא ברמה כה קיצונית).

אני רוצה לעשות משהו באמצע - אני רוצה שיהיו לי שדיים קטנים , שאוכל להסתיר אותם כ"גבר" ביום יום.
    אך עדיין זה ייתן לי סיפוק כלשהוא ב-סקס.

אני רוצה לקחת הורמונים מ 2 סיבות :

1. בשביל להתאים את הגוף להרגשה הפנימית

2. אני חושב על הורמונים כבר כ 10 שנים , קורא מברר - אך לא מצליח לקבל החלטה. אני רוצה הורמונים - כדי לראות איך זה משפיע - אולי אני ארצה להפסיק קליל אולי אני ארצה להמשיך צעד קדימה בעיניין הנשיות. אך מה שבטוח שעד שלא אנסה לא אדע איך זה משפיע עלי נפשית ופיזית.

שאלות:

1. האם לפי דעתך נכון לי לקחת הורמונים?

2. הלכתי פעם לרופאה והיא אמרה לי שעלי להביא אישור מפסיכולוגית. (דבר שכרוך בתשלום של 4000 שח - שאין לי ) . אני מרגיש שעלי לשקר לפסיכולוג/רופא ע"מ לקבל אישור להורמונים. להגיד : שאני אישה טרנסית ב 100% . בעוד שאני סבור שאני אישה טרנסית פרקטית - שרוצה לחיות כגבר אבל שיהיו לה מאפיינים נשיים בגוף. לפחות לעת עתה . ולא לקפוץ מייד להצהרות אני אישה טרנסית ב 100%.

תודה רבה מראש על הקריאה ועל התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/07/2010

התייעצת פעם עם איש מקצוע פנים אל פנים?
    שדיים קטניםזו לא בעיה אך למה אתה צריך לראות אות? או להראות לבת זוגך?
    הם שלך ואיתך גם כשלא רואים אותם. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו