מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מינייעל27/07/2010
שלום
אני בתחילת שנות ה20 לחיי. התחתנתי לא מזמן. עד עכשיו היה לי חשק מיני בריא, אהבתי לדמיין, חלמתי, והייתי פעילה מינית
מאז החתונה ואולי קצת קודם, החשק המיני שלי ירד לחלוטין! יש לציין שקצת לפני החתונה לקחתי גלולות לראשונה וכן החלפתי פעם אחת את סוג הגלולה.
אני חוששת שאולי הסיבה לכך היא הגלולות? או שאולי הסיבה היא החתונה? אני לא יודעת.. אבל זה מאוד מאוד מתסכל ואני לא יודעת איך מתמודדים עם זה. בעלי מאוד משתדל ולא לוחץ ,כאשר אנחנו כן מקיימים יחסי מין הוא מאוד מנסה לגרות אותי, אבל כלום לא עובד..
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר יעקב מאיר וייל27/07/2010האמת אין לי תשובה פשוטה ומידית לתהיתך.
לא יודע מה עשה לך תשוקה מיני קודם לנישואין.
השאלה במקום.
אותי משמח שאת יודעת מה זה והיה לך.
לא מבין אם נישואין קיבעו את זה או משהו אחר.
אם את רוצה כיתבי יותר על מי את מי היית ומה הייתה הפנטזיה שלך קודם וננסה להבין ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
יעל27/07/2010לא ממש הבנתי לגבי שאלת הפנטזיה.. לא היו לי פנטזיות מיוחדות. סתם הייתי בעניין של מיניות..
לגבי מי אני, אז אני דתייה, מה שאומר שעד החתונה לא קיימנו יחסי מין מלאים. אבל כיום גם מה שעשינו פעם לא מעורר בי עניין.
אתה לא חושב שיכול להיות שגלולות משפיעות עד כדי כך על חשק מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ד''ר יעקב מאיר וייל28/07/2010הדברים מעט יותר ברורים לפי תשובתך.
החשק המיני של מי שמתאפק ושומר הימנעות קשור בהימנעות .הישמרות וציפיה לרגע שבו יהיה מותר הכל מעלות את המתח ואת הריגוש. מיים גנובים ימתקו כמו שאת יודעת.
המתח המיני לשארית החיים לאישה שומרת טהרת משפחה מוכתב בעיקרון לפי המחזור ושבועיים "פסק הזמן" שנקבעים על ידו.
ההמתנה מעלה את הריגוש. כשמתחילים לקיים יש מקום לפתח מיומנות וקשב הדדי למיניות.
ההפסקה הכפויה ע"י הנידה מאפשרת חזרה לגעגועים למיפגש המיני שלאחר הטבילה. עם זאת החשק הוא לא משהו מובנה בטבע האישה כמו אצל הגברים. זיכרי את בראשית "אל אישך תשוקתך ו....." עד אכילת הפרי האסור האישה לא ידעה על "תאווה" .
אכן יש גלולות שמשפיעות על החשק המיני אך ראית שהחלפת הגלולות לא פתרה זאת.אל תחפשי את התשובה בתרופה, היא בך ובקשר שלך איתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
יעל28/07/2010אני אכן שומרת על טהרת המשפחה וטובלת אחת לחודש ועדיין זה לא מעורר בי חשק מיני... זה יותר מעורר רצון לקרבה גופנית יותר "רומנטית" הייתי אומרת..
בכל מקרה, תודה רבה לך על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ד''ר יעקב מאיר וייל28/07/2010את מזכירה חשק מיני כמשהו רחוק ממך.
יש מקום ללמוד ולהידבר.
בוודאי לא על מסך המחשב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)