מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאגרה טבעית מתכון לקיץ החםיעל29/07/2010
אני יעל בת 37 בעלי בן 45 איש מקסים ונפלא הסקס שלנו תמיד נפלא אני מאוד אוהבת את החדירה לפני המשחק מקדים, אפשר לומר שאני לא סובלת משחק מקדים, בתקופה אחרונה בעלי מאוד לחוץ בעבודה וזה החל לפגוע לו בתפקוד מיני האיבר שלו לא עומד כמו פעם חלש מידי מה שזה מצריך אותו לעשות מה שאני לא אוהבת את משחק המקדים כדי להאיבר שלו יעבוד כמו שצריך.
חשבנו לקבל מרשם לכדורי ויאגרה או לרכוש כדורי ויאגרה ללא מרשם דרך אתרים באינטרנט, אבל מצד שני זה המון כסף כל זה.
נתקלתי לאחרונה במאמר אשר מסביר על הטבע ויופי הבריאה שלנו ותופעת חוסר זיקפה היא לא חדשה היא נפוצה עוד מתקופת האבות, וגם להם היה פתרונות טבעיים בלבד את יכולה להבין לבן זוג שלך שנורא מתבייש , ויאגרה טבעית שתהפוך לכן את הארוחה לרומנטית ואת הסקס לפראי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר יעקב מאיר וייל29/07/2010תבורכי על הפצת המרשם הטבעי.
אני בטוח כי כמול יש רבות שכל מה שהן משתוקקות לו הוא היחדרת מהירה ללא כל הקדמה.
הן בטוח תקראנה את שקיקתך להיחדרות ללא כל מגע מכין ומקדים ותפצנה זאת בין חברותיהן
בקיצור אל תקדמי מכירות לעצמך בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)