מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל ונואששלומי30/07/2010
שלום ,
אני בן 24 , בתול ולא בטוח אם אני דו,סטרייט או בכלל הומו.
לא היה לי מעולם קשר רומנטי , לא עם גברים ולא עם נשים , לדעתי אני נראה לא רע בכלל ואפילו נראה טוב. יש לי הרבה מאוד חברים, כל החברים שלי בטוחים שאני נורמלי ושכבתי עם הרבה בנות.
שירתתי בצבא שירות קרבי ביותר , וטיילתי אחרי הצבא כמה חודשים , לומד , עובד - הכל נורמלי.
פעם אחת התנשקתי עם בחורה תיירת שאפילו רצתה איתי סקס היא משכה אותי ואני די סירבתי , היום אני חושב שהייתי מטומטם.
אני מאונן הרבה מאוד , לפעמים אפילו פעמיים ביום , אני רואה פורנו של סטרייטים לרוב אבל לפעמים גם גברים , ואני חושב על גברים חתיכים שאני מכיר מגיל צעיר ומאונן .אפשר להגיד שאני מאוד חרמן.
אני מאוד נמשך לנשים ומת כבר לקשר ולסקס אבל משהו עוצר אותי, אני גם מאוד מפחד מהמחשבה שאני אכנס לקשר עם מישהי , איך אגלה לה שאני בתול בגיל כזה , אני ממש מתבייש .
אני מפחד שהן לא ירצו אותי, אבל בעצם כמה וכמה בנות רצו אותי ואני די סירבתי , אפילו לאחרונה מישהי שאני לומד איתה רצתה לפתות אותי ולא נתתי לה לנשק אותי.
אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות
אני גם ממש מפחד מללכת לטיפול פסיכולוגי, אני מאוד מתבייש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר יעקב מאיר וייל30/07/2010אתה מפחד מצד אחד ונמנע מקשר 3קירבה מצד שני.
מבחינת הפורופ מרחת את זה וכולם יודעים עליך אבל אין לך זהות.
תשובתי בכתב תהיהמריחה נוספת על המסך.
תצטרך להפסיק לפחד ואולי אפילו ללמוד להנות מזה שתגיד לבחורה אני בתול ומפחד ותהיי בבקשה זהירה איתי.
אל תכאיבי לי ותתחשבי שאני אולי חתיך אבל לא מושלם.
זכור אחרי הפעם הראשונה תלמד משהו על קירבה.
ההימנעות לא מקרבת אותך לפגוש את עצמך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)