בעייה בתפקוד המיני.. בערך :/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה בתפקוד המיני.. בערך :/
    מ'
    02/08/2010

שלום, אני בן 24 מהדרום.

עד כמה שקשה להודות, עד לפני כחצי שנה הייתי בתול כחלק מעצם המשכותי לגברים והחשש לצאת מהארון.

ה'בעייה' לה אני מבקש ייעוץ קיימת אצלי כבר שנים אך רק כאשר התחלתי לקיים יחסי מין מלאים עמדתי עליה.

אנסה להסביר מה בדיוק הבעייה בצורה הכי מדוייקת.. - לוקח לי די הרבה זמן 'לגמור' (10 דקות לפחות כשאני לבד, 15-40 דקות בערך כאשר אני עם בן זוג..) ובנוסף ע"מ להגיע לאורגזמה אני חייב לכווץ את שריר הרקטום ואת שרירי הישבן..לא מצליח אחרת..
    (אני נורא נבוך לדבר על זה גם באנונימיות הזאת, עמכם הסליחה...), מבני הזוג שעימם שכבתי גיליתי שגברים 'גומרים' גם עם רגליים רפויות, אני נאלץ להמתח לגמרי ע"מ 'לגמור', זה מאד מעיק עלי מכיוון שאני לא מסוגל לכל תנוחה ובנוסף רוב בני הזוג עמם שכבתי היו 'גומרים' הרבה לפני וכמובן שזה גורם מבוכה לשני הצדדדים....

האם מישהו יודע במה מדובר ? מה גורם לכך ?....

תודה מראש,

מ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ'

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2010

אתה גומר כמו שאתה גומר. זו דרכך וזו הלמידה שלך. אתה חייב לבנות מתח מוגבר ברצפת האגן ובעכוזים ונמתח לחוויה של הגמירה.
    אם אתה רוצה להעשיר את גמירתך בעוד אופציות יכול להיות ששווה לך ללמוד מעט על נשימה מעגלית ונשימה לריצפת האגן.
    יש משהו מאד נשי בכך שלוקח לך זמן לגמור. בטוח שתמצא בן זוג שיכול לראות בזה אתגר ולא תיסכול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו