ניסיון חדירה שנכשל - פרטים למטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון חדירה שנכשל - פרטים למטה
    אורן
    10/08/2010

למומחי הפורום הזה שלום רב,

יש לי חברה שאני מכיר כמה חודשים ולא מזמן ניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.

החברה שלי סיפרה לי מראש שהיא סבלה בעבר (ואולי עדיין סובלת) מוגיניזמוס ואף פעם לא טיפלה בו. היו לה בעבר מספר מקרים שבהם היה לגברים קושי בחדירה בנרתיק, כך שבסופו של דבר לא היתה חדירה, אלא רק ניסיון חדירה שנכשל.

שנינו לא קיימנו יחסי מין כבר כמה שנים רצופות. ולשנינו אין ניסיון מיני עשיר או אפילו ממוצע.

כשניסינו לקיים יחסי מין, היה לי קצת קושי להגיע לזיקפה (הייתי צריך לחכך את הפין במיטה כמו באוננות שאני רגיל אליה), ובכל מקרה, אני לא בטוח אם הגעתי לרמה של זיקפה שמספיקה כדי לבצע את החדירה.

בעצם יש לי כאן שתי שאלות עיקריות:

1. האם יתכן שרמת הזיקפה שהגעתי אליה לא מספיקה בשביל חדירה? נדמה לי שזאת לא היתה זיקפה מלאה, אבל קשה לי להאמין שכלכך קשה לבצע חדירה בתנאים רגילים... אין לי ניסיון מיני עשיר, אבל אני לא זוכר שבעבר זה היה כלכך קשה רק לבצע חדירה (עם קונדום, כמובן). אני חושש שאולי פיתחתי איזו חרדת ביצוע או קושי נפשי ש"מרכך" את הזיקפה שלי. למרות שבאוננות אני מגיע לזיקפה (כנראה מלאה) תוך כדי מגע עם סדין או חומר רך. ובכל מקרה, היתה לי שפיכה בשלב מסויים גם באוננות וגם בניסיון החדירה.

2. האם סביר יותר להניח, שאין לי בעיה בתפקוד המיני או בחוזק הזיקפה, ושכל הבעיה מסתכמת בוגיניזמוס של החברה שלי? אגב, היא אמרה לי שלדעתה חל שיפור יחסית לניסיונות האחרונים שהיא זוכרת, כי נדמה שהנרתיק יחסית פחות חסום, כי היא מרגישה יותר נוח איתי.

באופן עקרוני, אני מבקש מכם לשקול את שני הצדדים של יחסי המין שלנו: מצד אחד את ההיסטוריה היחסית לא פעילה שלי (וגם שלה), יחד עם ההערכה של חוזק הזיקפה שדרוש בדרך כלל לחדירה. ומצד שני, את הוגיניזמוס שלא טופל שעשוי להיות הסבר אלטרנטיבי לבעיה (חוסר חדירה). האם יתכן שיש כאן שילוב של שתי הבעיות משני הצדדים?

תודה רבה,

רפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2010

אתה מבקש ממני לשקול את שני הצדדים של הקושי בתחילת יחסי המין שלכם בליווי חדירה.
    ההסבר שאתה מחפש קשור אולי בכך שלא ניסיתם מספיק להנות. במקום זה אתה הופך את החדירה למטלה המחייבת מדידה.
    עצתי לך יחד עם חברתך תהנו מהדרך ומהקשר ותסמכו על החיבה ביניכם יותר.
    אם זה לא זז עבורה כדאי לפנות לאיש מקצוע מיומן שינחה אתכם.
    אין הנחיה לווגיניסמוס בהידברות ווירטואלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו