בעיות בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה
    אלכס
    14/08/2010

אני בחור בן 27, דו מיני.

יש לי בעיות בזיקפה שמתבטאות בכך שבסקס אני לא מצליח להגיע לזיקפה כמעט אף פעם, אבל באוננות אני כן מצליח להגיע לזיקפה.

אני מבקש לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ואילו פתרונות ישנם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/08/2010

אתה יודע שאתה דו מיני. אתה משיג זקפה כשאתה מאונן על בחורים ואולי גם על בחורות.
    קיימת פעם יחסים עם בחורה בזמן האחרון? עמד לך שם?
    עם מי לא עומד לך? מה הנסיון הקודם שלך ביחסי מין וקירבה מינית?
    ענה לי ותקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    14/08/2010

עם בחורות יש מעט, בעיקר גברים. הייתי עם בחורה בחו"ל לפני חודש, גם איתה היו לי בעיות.

בד"כ עומד לי בתחילת המגע המיני ואח"כ דועך. זה קורה עם כולם, גם עם כאלה שממש מדליקים ומושכים אותי.
    חדירות לא קורות לי כמעט.

הייתה לי חברה עד לפני 4-5 שנים, איתה היה לי סקס מעולה במשך שנתיים. אבל גם אז היו מצבים של ירידת הזיקפה. מה שכן אהבתי אותה מאוד.

עקרונית אני אדם שנמצא בשליטה תמידית, אני די בלחץ בעבודה שזו יכולה להיות סיבה.
    אבל גם במצבים שאני משוחרר זה קורה.

חשבתי אולי זה קשור לזה שיש שני זרמים כשאני מוציא שתן.

אני לא יודע מה לעשות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/08/2010

את נושא שני הזרמים לא הייתי מקדם בשלב זה של ההבנה.
    הקושי שלך הוא באחזקת הזקפה. לא כ"כ חשוב מי הבן/ת זוג.
    נראה לי שבת/ן הזוג היחיד שלא מפריע לך להתרכז בעצמך הו/יא יד ימין.
    כמו שאמרת כשאהבת מאד זה היה יותר הרמוני.
    תיאורטית אתה יכול להשתמש במחזקי זיקפה ממשפחת הPDE-- . איני ממליץ על שם של תרופה ברשת.
    הקושי שלך בהגשמת המיניות מושפע בקושי בקשר. המין כפי שאתה מתאר אינו יוצר קשר ,באחרונה הוא יותר הישג או פורקן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקי זיקפה

אלכס
    15/08/2010

ראשית, תודה על ההתייחסות הרצינית.

שנית, לא מסוכן להשתמש במחזקי זיקפה ממשפחת הPDE? מבחינת התמכרות, תלות, פגיעה רפואית כלשהי?
    אני לא צעיר מכדי להתחיל להשתמש בתרופות שכאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/08/2010

מסוכן? עד כמה שידוע היום לא!
    תלות ? וודאי לאיש עם אופי כשלך מובן שכן. אבל זכור אתה כבר מתמכר למדידה של הזיקפה ואחזקתה. יכול להיות שתלמד "להתמכר" להנות מהעונג ופחות מהמדידה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו