מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה לנשיםאנונימית18/08/2010
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מפנטזת על נשים,שאני מתנשקת איתן וחיה איתם כבת זוג לכל דבר.
קשה לי לדמיין את עצמי עושה סקס עם אישה זה נראלי קצת רחוק ממני אבל משהו התעורר אצלי שלא היה כבעבר. הגעתי למצב בו אני ממש מחפשת כאלה ברחוב.כאילו זה מדליק אותי.
אני חוששת שאולי זה נובע מהשפעה חברתית,אני בוחרת שלא לפרט.
בכל מקרה אשמח לדעת איך להתגבר על כך ולהמשיך בחיי הנורמטיבים לכשהיו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל19/08/2010את בטח חשה משהו נכון על "ההשפעה החברתית"
ההתעוררות הסקרנית שלך לגבי אינטימיות עם אישה די מפחידה/מטרידה. אבל זה גם נעים בפנטזיה.
אשמח לעזור לך להתגבר על כך. גלי לי משהו על חייך הנורמטיביים ומשם נוכל להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית יקרה
קש"ת24/08/2010פנטזיות הן דבר חיובי ולגיטימי, שאינו עושה כל רע. לפעמים הן מבטאות יצרים פנימיים שהיינו רוצים גם לממש, ולפעמים לא. קורה לעיתים שאנשים מתחילים לחוות פנטזיות על בני מינם גם אם לא עשו זאת בעבר, ואין מדובר ב"השפעות חברתיות", אלא ברגשות שהיו שם תמיד ורק עכשיו עושים את דרכם אל מעל פני השטח. יש כאלה שיבחרו לקחת צעד קדימה ולממש את הפנטזיות במציאות, דבר שהוא בהחלט נורמלי ולגיטימי. כמו כן, יש כאלה שיבחרו להשאיר אותן בגדר מחשבות בלבד, דבר שהוא נורמלי ולגיטימי גם כן.
כך או כך, כל דבר שתבחרי לעשות עם המחשבות הללו, כדאי שיבוא לא ממקום של פחד או בושה, אלא כי זה מה שאת מרגישה שיהיה נכון ביותר עבורך. אין צורך "להתגבר" על כך או לטפל בכך. פנטזיה שהיא רק בגדר מחשבה אינה מסבה נזק לאף אחד, ופנטזיה שגוררת אחריה גם מעשים, מבטאת כנראה רגשות שמוטב להתמודד עימן ולא לברוח מהן.
בהצלחה,
אבירם
קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)