מתלבטת וצריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת וצריכה עזרה
    בת 20
    30/08/2010

שלום ד"ר, אני בחורה בת 20. בעיקרון אני סטרייטית:מתאהבת בגברים ונמשכת גופנית רק לגברים אבל יכול לקרות מצב שאני אתאהב בבחורה באופן רגשי בלבד (כי אני לא נמשכת לבחורות באופן גופני).
    בשנה האחרונה הכרתי חברה חדשה שהפכה להיות חברה מאוד מאוד טובה, אני רואה אותה כל יום במשך השבוע, מדברת איתה בטלפון המון וגם יוצאת איתה בסופי שבוע- בקיצור, אנחנו מאוד מאוד קרובות (אפילו קצת יותר מדי...). הבעיה היא, שבחודשים האחרונים התחלתי ממש להתאהב בה (אבל אני לא נמשכת אליה פיזית) ואני לא יודעת מה לעשות...אני לא יודעת אפילו אם גם היא באותה סיטואציה כמוני.
    הייתה תקופה שהיינו מביטות אחת על השנייה באופן נורא ממושך, ממש דקות ארוכות ואני לא יודעת בדיוק איך לפרש את זה. גם יש מקרים שהיא מחבקת אותי או שמה עליי יד סתם בלי סיבה (וגם זה הדליק לי איזשהיא נורה אדומה).
    אני ממש רוצה לנשק אותה ומרגישה כבר שקשה לי להתאפק אבל אני לא יודעת אם היא רוצה את זה בדיוק כמוני.(ד"א: היא גם סטרייטית עפ"י מיטב ידיעתי)
    שאלותיי:
    1. איך אני יכולה לדעת אם היא מעוניינת בנשיקה איתי?
    (חשוב לציין, שאני רוצה להתנסות בנשיקה איתה באופן חד פעמי בלבד ולא להפוך חלילה את החברות ביננו לקשר רומנטי שכולל נשיקות על בסיס קבוע)
    2. איך אני יודעת האם קיימים לה רגשות כלפיי גם כן? אני ממש חייבת לקבל ממנה סימנים ברורים יותר...זה נורא מתסכל.

ושוב אני מדגישה, אינני רוצה ומצפה לקשר רומנטי איתה...אני פשוט רוצה להתנסות באופן חד פעמי איתה :)

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת וצריכה עזרה

הוספת תגובה

• בת20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/08/2010

אני ממש מקשה להבין את ההצהרה החוזרת על עצמה על שאינך רוצה ומצפה לקשר רומנטי איתה.
    את כבר בקשר כזה איתה. יש ביניכן קשר שהוא מיוחד לשתיכן. את רוצה להתנשק איתה ומפחדת ממה שתגלי -שתיכן ממש סטרייטיות ונוגעות במיניות החד מינית שלכן.
    מה יקרה אם תשאלי אותה אם היא חושבת/חוששת כמוך? אולי גם היא הסטרייטית מתה מפחד לגלות שקירבה אינטימית עם חברה יכולה להיות מיוחדת ונזכרת לתמיד?
    אני חושב ששתיכן מפחדות לגלות את הצעד הבא בצמיחתכן. גם אם זה יהיה מיוחד ואמיתי וגם אם היא רוצה שתנשקי אותה זה עדיין משאיר אותך אשה נשית. אשה שיש לה ארוטיקה עצמית ועם בני/בנות זוג.
    אל תפחדי ממה שאת עשיה לגלות אם תנסי. כדאי לנסות אם לא תעיזי עכשיו לא תפסיקי לתהות מה זה באמת?
    בהצלחה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור,אפשר שאלה נוספת? :)

בת 20
    30/08/2010

תודה רבה על התגובה. אני אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות קצרות נוספות:

1. אמרת שכדאי לשאול אותה אם היא חושבת/חוששת כמוני. אז ככה, אין לי בעיה לשאול אותה כזו שאלה פשוט היא חברה מאוד מאוד טובה שלי ואני מפחדת שבעקבות השאלה הזו היא עלולה להתרחק ממני. מה דעתך? (שמועות אומרות שזה מה שקורה בד"כ...)
    2. אמרת ששתינו מפחדות לגלות את הצעד הבא בצמיחתנו. אני באמת מפחדת כנראה, אבל למה לדעתך היא גם מפחדת? ואם היא בכלל לא ב"קטע" שלי? האם עפ"י מה שכתבתי ניתן להסיק שגם היא רוצה את זה בדיוק כמוני?
    3. כתבת שאינך מבין את ההצהרה שאיני רוצה קשר רומנטי איתה ואז הוספת שאני כבר בקשר כזה איתה? מה זאת אומרת?

מצטערת על כל השאלות...תודה רבה שוב! אשמח לקבל תשובות אחרונות :)
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/08/2010

שאלותיך אינן קלות לתשובה.
    נסי להידבר. אם אתן חברות כ"כ קרובות זה לא ירחיק אותה.
    ספרי לה על הפנטזיה שלך כחלום ותראי את תגובתה.
    אם היא מפחדת מספיק כדי להיתנתק תשמחי על כך. למה להישאר בקשר כה קרוב עם מישהי כ"כ לא סקרנית?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אז פשוט אתה מציע ש...

בת 20
    31/08/2010

אני אדבר איתה בצורה הכי גלויה בעולם ואגיד לה שבא לי לנשק אותה או שיש לך רעיון אחר איך להגיד לה את זה (בצורה קצת פחות מלחיצה...אולי) ?

תודה שוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/08/2010

הצעתי שתשתפי אותה בחלום שאולי חלמת על שאת מנשקת אותה. משם תזרמי הלאה לפי ההתפתחויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון נחמד. תודה רבה :) :)

בת 20
    31/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו