רוצה להשתנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להשתנות
    אחד שרוצה לדע
    03/09/2010

שלום רב, אני נער בן 15 נמצא כרגע בגיל ההתבגרות המבלבל הזה.
    אני מגיל קטן התעניינתי בגברים אבל לא מרצוני.
    תמיד הדחקתי את זה, הייתי בטוח שעוד אתאהב.
    בגיל 14, גיליתי שאני נמשך לגברים פסיבבים.
    בנים מעניינים אותי, ילדים בכתה מתקופפים זה מגרה אותי.
    אבל, אני לא רוצה בזה.
    אני לא מעוניין להשלים עם זה ולחיות ככה!
    אחרי תקופה דיכואנית, החלטתי להפגש עם גבר ולקיים איתו מין אנאלי בלבד, הבנתי סופית שאני משלה את עצמי ואני, ככל הנראה הומו.
    אני לא רוצה להיות הומו, אני רוצה לחיות את החיים עם משפחה ואישה שאני מאוהב בה ומחזר אחריה.
    ילדים קטנים שאומרים לי ''אבא בוא נלך לפארק'' אני רוצה לשמוע את המילה ''אבא'' מילד שהוא שלי לגמרי, לא מאומץ ולא שאתרום זרע!
    אני כ''כ אבל כ''כ רוצה להתעניין בנשים, אבל אני לא מצליח להתעניין ולחשוב עליהן.
    אני רוצה כמו כל ילד סטרייט בכתה לראות מישהי שנראת טוב עושה איזה תנועה ומיד להגיד ''אךךך''
    אני רוצה להתעניין בנשים, אבל משהו מונע ממני לחשוב ולפנטז להתעניין ולהתגרות.
    רציתי לדעת, האם אוכל להתאהב בנשים? האם גיל ההתבגרות מחרפן אותי? אני יודע שאם יש משיכה לגברים היא תשאר, אבל אני רוצה נשים.
    אני לא רוצה לחיות בתור הומו, מצידי אני אחיה את החיים שלי בלי להתאהב ולקיים יחסים עם גברים, אבל אני לא רוצה לבזבז את החיים שלי ולהשאר לבד לנצח ללא שמחת חיים.
    בחיים לא יחדור אלי שום איבר מין ושום חפץ, זה לא עושה לי את זה ולא מושך אותי לקבל.
    אני אקטיבי, לא מקבל ולא אקבל מאף אחד בחיים, זה יכול להיות סימן שאולי יש תקווה להמשך לנשים? (פסיביים שמקבלים 100 % לא ימשכו ללעשות נשים, אך אקטייבים הם בעלי סיכוי לפי דעתי)
    אני לא יודע איך להסביר את עצמי אך אני מתכוון שבמקום לעשות נשים אני עושה גברים, המצב לא עד כדי כך אבוד כמו פסיבי.
    אסכם את כל זה, אני מעוניין ורוצה וחושק בלהתאהב בנשים, להתגרות מנשים ולעשות נשים!
    האם יש סיכוי שהמשאלה שלי תתגשם? שאמשך לנשים ולא רק לגברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להשתנות

הוספת תגובה

• אחד שרוצה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/09/2010

אתה מדבר כמו בעל ניסיון רב. אתה רק בן 15 ונשמע שעסקת ברעיון שנים לפני שגדלו לך שם שערות.
    יש סיכוי שתחשוק באישה אולי אבל לא לפי הסטנדרטים שכפית על עצמך.
    היה כדאי לנסות לדבר על זה עם מטפל. אולי זה יעזור. אתה נקרא כמו איש מילולי. שווה לנסות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחד שרוצה לדע
    05/09/2010

לא עסקתי בנושא הזה אף פעם מלבד התעניינות דרך צ'טים בגיל צעיר.
    זה הכל, אני מבין שאצטרך להתרגל לחיים שאיני מעוניין בכך.
    חיים מלאי עצב, ללא שמחת חיים.
    לא הבנתי למי לפנות? לפסיכולוג? יועץ בית הספר? הורים? מישהו שעוסק בתחום הנ''ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד שרוצה לדעת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/09/2010

עסקת בכך כל חייך בהתבוננותך הפנימית בעצמך.
    לפנות? למי? זו שאלה לא פשוטה. עליך למצוא מישהו שתוכל להידבר איתו ובמקביל לא לחוש אבדן ערך בגלל השונות שלך.
    מישהו שעוסק בתחום מועדף עלי על פני אחרים שנבהלים מהצל של מיניותם. נסה להיכנס לפורום של GAYS. שנה טובה לך והמשך חיפוש עם קצת פחןת יאוש במחשבות על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבירם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/09/2010

תודה על תרומך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחור שרוצה להשתנות

אנונימי
    18/09/2010

אני מבין אותך גם אני בשנתיים האחרונות מאונן לפעמים על גברים ואני בן 25. אני כן מבין אותך שאתה לא רוצה להיות הומו ואני לא מסכים עם כאלה שאומרים "מה רע בזה" כי יש לא מעט רע יש סטיגמות אי אפשר להקים משפחה וזה לא נורמלי.
    אני כן מאמין ויודע שאפשר להשתנות ויש הרבה שעשו את זה אבל זה לא עבודה קלה. אתה יכול לחפש באינטרנט "טיפול המרה" או באנגלית Conversion therapy
    אני יכול להגיד לך שהיו לי תקופות שאוננתי רק על גברים אבל החלטתי שאני מפסיק לא בקושי אוננתי ולא הסתכלתי גם על תמונות עירום של גברים ולאט לאט חזרתי לעצמי עד שפעם אחת הסתכלתי וזה הגעיל אותי גברים אז אני כן חושב שיש סיכוי.
    יש גם תוסף מזון בארץ אי אפשר להשיג אבל בארה"ב נימכר חופשי ללא מרשם בשם DHEA במחקר שעשו על חולי סכיזופרניה נתנו את התוסף הזה במטרה לשפר את מצבם הנפשי והתגלה שחלק מחולי הסכיזופרניה שהיו הומואים שינו את נטייתם המינית לסטרייטים אז אולי גם זה יוכל לעזור לך.
    אם תירצה לדבר תשאיר לי מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/09/2010

שנה טובה וגמר חתימה טובה לך.
    אם אתה מבקר בפורום מפעם לפעם שמת לב אולי שאני מקפיד על טוהר.
    המקום אינו מיועד לקידום מכירות.
    גם למי שמסווה עצמו כאנונימיץ
    אני מקווה שלא תחזור לפורום עם עצות פסוידו מסחריות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

אנונימי
    19/09/2010

באמת אני לא מבין למה ראית את ההודעה שלי בתור קידום מכירות. המלצתי לבחור שאם הוא רוצה התוסף הזה יש עליו עדויות שהוא עוזר והוא יכול לקנות אותו מאתרים מחול. אני לא מוכר ולא מתכוון למכור לו כלום אלא רק עוזר מהידע המועט שיש לי בנושא. התוסף הזה מיוצר על ידי עשרות חברות לפחות כך שאין טעם שאני אקדם אותו כי זה כמו שאני אקדם לחם. אני גם שונא אנשים שמנסים לקדם מכירות תוך ניצול מצבם של אנשים אבל באמת שזה לא המקרה. שים לב שלא השארתי שום טלפון או אימייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו