מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר עם אובססיותקסם06/09/2010
שלום, שאלה המטרידה את ליבי.
אני בחורה צעירה בשנות ה20 שלי, אני נמצאת בתוך מערכת יחסים כבר שנה ובן הזוג שלי לא מפסיק לצרוך פורנוגרפיה באופן שהוא לדעתי די אובססיבי, הוא לפחות חמש פעמים ביום פותח את אתרי הפורנו ומביא את עצמו לסיפוק.
גם במשך תקופה ארוכה היו לו שלל תמונות פורנוגרפיות שלי שבצורה כנה מתחרות בכל אחת מהתמונות שבאתרים. את התמונות היו לו כי חשבתי שאולי ככה זה יפסק לפחות כלפי האתרים.
ולמרות זאת הוא המשיך בקצב היומיומי. את התמונות מחקתי בנסיון להרגיש בחזרה בחורה איכותית ולא זולה, קשה לי להיות סתם עוד תמונה מבין אלפי שחקניות פורנו..
אני מודעת לזה שכל אחד רשאי לענג את עצמו בעת הצורך אבל זה כבר בצורה שגורמת לי להרגשה מאד זולה , וגם מוריד לי את החשק המיני.
(ושלא תבינו לא נכון התאווה המינית שלי מאד בריאה בד"כ). הוא לא מבין וטוען ש"ככה אני, אני דפוק". עקב מחקר קטן שעשיתי בנידון הבנתי שזוהי בעיה שרבים נתקלים בה.
האם אני זו שלא בסדר?אם הוא בחירת ליבי, זה אומר שאני צריכה להרגיש מלוכלכת כל חיי?
אני ממש מבקשת לשמוע דעות נוספות בעניין... ואולי גם עצה לא תזיק פה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסם
ד''ר יעקב מאיר וייל06/09/2010הרשי לי לספר לך שהוא לא היחיד.
ההתמכרות לאוננות וצפיה בפורנו אצל גברים צעירים שכיחה מאד.
תחושותיך שאת חלק מרפורטואר תמונות זימה שבהן הוא צופה היא אמיתית ומנכרת אותך ממנו ומעצמך.
להתחלק עם יד ימין שלו וכל ה"ליכלוך" הזה הופך אותך לבודדה. מעשה הקירבה שלך איתו הופך אותך ל"בשר" ומוריד בעיניך את היחודיות של עצמך ושל בחירתך.
במוקדם או במאוחר תתחילי להטיל ספק בבחירת ליבך ולהבין שהקשר שרצית בו קירבה אהבה ושותפות אינו סוג הקשר שמתאים לו. הוא צרכן של גירוי והתפרקות וכתחושתו כן הוא -"דפוק".
נושא המאונן הכפייתי יכול למלא עוד שורות בתשובתי אך למעשה אמרתי לך הכל בקצרה ובבירור.
את זו שנשארת עם בחירתך את בן זוגך לפיתרון לשנה החדשה. שאלי את עצמך האם יש סיכוי לקשר אמיתי של אימון וקירבה עם הגבר הזה שהוא "עבד" ליחסי יד ימין והפין המקשה.
הרשי לי לצטט לך על "השטוף בבעילה" מקיצור שולחן ערוך. "שיער ראשו נושר, שיער גופו מיצמח שיניו מרקיבות ונופלות מפיו ......וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונופלים עליו"
ואז כשזה ניכתב לא היה מחשב זמין ופורנו.
צר שאני איני מעודד להמשיך ולעבוד על זה. היריבות עם ההתמכרות היא בלתי אפשרית.
שתהיה לך שנה טובה וחברות מוצלחת עם מי שיבחר בו ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר יעקב מאיר וייל
קסם07/09/2010למרות שזה משהו שקצת פחדתי לשמוע שמחתי לקבל תשובה כנה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)