מפחד להיות הומו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד להיות הומו
    משה
    12/09/2010

שלום.
    אני בן 19 ותמיד נמשכתי לבנים פחות לבנות אני מעדיף לצפות בפורנוגרפיה של גברים
    הייתי עם בחורה לא מזמן ופשוט לא עמד לי..
    אני לא יודע מה לעשות אף פעם לא אהבתי בחורה וגם לא גבר
    אני מפחד להיות הומו אני לא רואה את עצמי יוצא עם גברים ובלי בחורה זה משגע אותי

יש מצב שזה יעבור לי כי אני עוד מעט בן 20 וכבר סיימתי עם הגיל של כל המשברים האלה נראה לי
    מה אני עושה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד להיות הומו

הוספת תגובה

• משה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/09/2010

אולי בכל זאת תנסה נה שבאמת מושך אותך. תפסיק להתלונן ותתחיל לבוק מהבאמת מתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה היקר

קש"ת
    13/09/2010

החשש, החרדה והבלבול שאתה מתאר לגבי המשיכה שלך לגברים היא מובנת ולגיטימית. אחרי הכל, גם אתה, כמו כולנו, גדלת בחברה שבה להיות הומו אינה אופציה שניתנת לנו באופן טבעי כאלטרנטיבה להיות סטרייט. אף אחד לא אומר לנו בתור ילדים "כשתגדל ותתחתן עם גבר או אישה..." – תמיד אומרים לנו באופן ברור מהי הבחירה המצופה מאיתנו. לכן, כאשר אנחנו גדלים ומגלים שמה שאנחנו רוצים הוא שונה ממה שתמיד אמרו לנו שאמורים לרצות, טבעי שהדבר יבהיל אותנו ויגרום לנו למצוקה.

עם זאת, כאשר עוצרים לחשוב על כך באופן הגיוני, כאשר מסתכלים סביב על האנשים הרבים שעשו את הצעד, הודו בפני עצמם על משיכתם לבני מינם וקיבלו אותה כחלק ממי שהם, ניתן לראות כי השד אינו נורא כל-כך כפי שאנו נוטים לחשוב. ניתן למצוא רבים אשר שלמים ומאושרים עם נטייתם המינית, מצאו לעצמם בני-זוג שהם אוהבים ורוצים לבלות איתם את חייהם, חלקם אף מגדלים ילדים וחשים את אותו הסיפוק שחש כל זוג סטרייט מצוי.

לכן, אולי כדאי לעצור כאן ולחשוב לעצמך מה מפחיד אותך בדיוק. האם אתה מפחד מתגובתם של הסובבים אותך עם יגלו על משיכתך לגברים? האם אתה מפחד כי אינך יודע למה לצפות מה"עולם" הזה? ואולי מדובר במשהו אחר? ברגע שתוכל לזהות את מקור הפחד, יהיה קל יותר להתמודד איתו. לחקור יותר בנושא, לדבר עם אנשים שעברו דברים דומים למה שאתה מתאר כאן – כל אלה עשויים לעזור לך לרכוש כלים להתמודד עם הבלבול.

לבסוף, חשוב גם לציין כי אין שום דדליין להחליט לכאן או לכאן. אף אחד לא רודף אחריך, ואתה יכול לקחת כמה זמן שתצטרך כדי להתלבט, לחשוב, לבדוק, לחקור ולנסות – וגם אז, שום החלטה שתעשה לא חייבת להיות סופית ופטאלית. מה גם, שהבחירה לא חייבת להיות או בנים או בנות – ישנם רבים המגדירים את עצמם כביסקסואלים - הנמשכים לשני המינים, גם אם ברמות שונות, ומנהלים מערכות יחסים לפעמים עם גברים ולפעמים עם נשים.

הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עליך להקשיב לעצמך, לרגשותיך ולרצונותיך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשה לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאתה מרגיש שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה,
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו