בעיה באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באשכים
    שלום
    15/09/2010

כשאני מאונן ומתקרב לגמירה האשך הימני שלי מתחיל לעלות כלפי מעלה כשבזמן הגמירה הוא כאילו נעלם ונכנס לאיזור הבטן ובסוף חוזר חזרה לפעמים גם האשך השמאלי עושה את אותו הדבר מה קורה פה? אני חושב שהדבר הזה גם גורם לי לגמור מהר כשהאשך מתחיל לעלות הוא מפעיל לחץ שגורם לי לגמור מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באשכים

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/09/2010

זה טבעם של אשכיך. השריר שלאורך צינור הזרע שעולה מהאשך מתכווץ והאשך עולה.
    תתנחם בזה שכשאתה לא עסוק בהתגרות האשך במקום.
    זה לא קשור כהוא זה ל"גמור מהר, לעומת זאת זה בטח משפיע עליך "למהר" לגמור.
    גמר גמירה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שלום
    16/09/2010

אני חושב שלא הבנת את כוונתי האשך ממש נכנס לחלל שמתחת לשערות הערווה ולא עולה רק מעט כלפי מעלה. יכול לקרות מצב שבזמן גמירה האשכים כאילו נעלמים לגמרי מהשק .
    אני פשוט לא זוכר שזה היה קורה לי לפני שנה .וברגע שאני מגיע לזקפה כבר מתחיל תהליך של גירוי לגמירה וזה קורה מהר מידי וזה מבאס. מה אני יכול לעשות? יש מצב שבגלל שמגיל צעיר כשהייתי מאונן הייתי מנסה לגמור כמה שיותר מהר בשביל לא "להתפס" גרם לזה שעכשיו זה קורה אוטומטי וזה לא תלוי בי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/09/2010

דווקא הבנתי את תיאורך הפלסטי את האשך הנייד שלך. בלי לבדוק אני מעז לאמור לך את ההסבר שנתתי. זה שהוא חוזר וזה שזה לא כואב לאונן ולשפוך מחזק את שאמרתי.
    לגבי קצב הגמירה שלך הנחתך נכונה האבר מאומן לסיים מהר. זכור שהוא בלאו הכי בנוי על לשפוך לא על לשמור את הזרע.
    מדבריך נשמע שאתה שופך מהר עם "רוזי" ידך הימנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ח"ח על חוש ההומור :)

שלום
    17/09/2010

קודם כל אני שמח שפיזית הכל תקין.עכשיו העניין הוא שכן אני גומר מהר גם שאני משתמש ביד ימין עניין שיותר מפריע זה שזה קורה עם בת זוג. עד לא מזמן בחורה יכלה לרדת לי שעות ואני הייתי בוחר מתי לגמור וכך גם כשהיא היתה עושה לי ביד,בסקס גם הייתי מחזיק מעמד דיי בסדר אבל היום אני צריך לעצור את הבחורה ולתת לגירוי לרדת קצת ולתת כל מיני תירוצים, לפעמים כמה שאטים של וויסקי מסדרים אותי אבל אני לא רוצה להיות תלוי בזה אני רוצה לחזור למצב הקודם מה הפתרון?

ולגבי האשך הנייד איך זה שזה לא קורה תמיד ולא קרה לי בעבר? פשוט לא שמתי לב שזה קורה?

תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/09/2010

אם אתה דואג לאשך, תקבע תור לרופא אורולוג ותן לא לראות ולאמר אם יש בעיה.
    לגבי השפיכה המהירה שאל אותו רופא אם יש בעיה גופנית ספר כמה היית נהדר עד ש....... מה בעצם מסמל את השינוי בשליטתך בשפיכתך? האם זה אירוע?
    יש אורולוגים שיכולים לייעץ לך. איפה אתה גר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו