מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    חסוי
    02/10/2010

אני בתחילת שנות ה20 לחיי.. מגיל 16 התחילו אצלי לבטים מיניים הייתי גם בטיפול שנה וחצי אך לא הגעתי לתשובה חד משמעית.. שמתי את הלבטים בצד וניהלתי קשרים רק עם גברים.. לאורך השנים מצאתי את עצמי מתאהבת בנשים בכל מובן המילה.. כלומר ממש הרגשת הפרפרים והמחשבה על כך כל היום אבל עם זאת לא הרגשתי שום רגש וצורך מיני אליהן בשום מובן.. להיפך.. הפן המיני בא לידי ביטוי עם גברים. אני נהנית בסקס עם גבר אך על הצד השני לא מצליחה להתאהב בגבר כמו ההתאהבות שהייתה לי באישה.. אני ממש מתלבטת עם עצמי מה זה אומר? מה כדאי לעשות? לאחרונה אפילו החלו להיות לי מחשבות על לחיות עם אישה כבת זוג אבל שוב, הפן המיני לא מושך אותי.
    אני רוצה לציין שכרגע אני עם חבר וזה מקשה עליי לנהל ככה מערכת יחסים כיוון שאני מרגישה דיסוננס רציני עם עצמי.. אני אודה לך אם תהיה המלצה בנושא..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/10/2010

זה לא פלא שאת מבולבלת. הרגשות האמון וההתאהבות מכוונות לבנות מינך. המין לעומת זאת מתבצע עם גברים.
    רציתי להבין כשאת עושה עם גבר יש איזה ריגוש מיני? יש תחושה של חיבור אם את מתגרה,או גומרת איתו?
    מה קורה עם עולמך הרגשי כשאת מתחברת, מתגרה, עם גבר. וכשאת מאוננת על מה/מי את מפנטזת?
    את מוזמנת להידבר איתי בפורום. אשמח להקשיב ולייעץ.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

חסוי
    03/10/2010

אני מצליחה ליהנות ביחסים מיניים עם גבר.. הריגוש לא יותר מידי קיים יותר ההנאה מהאורגזמה עצמה. אני רוצה לציין שאני מאוד אוהבת את הבן זוג שלי הוא נותן לי המון ביטחון ותמיכה ואני כן רואה את עצמי מקיימת איתו יחסים ארוכים אבל בגלל המחשבות הטורדניות לאחרונה זה מקשה עליי.. דיברתי עם כמה מחברותיי והן אמרו לי שהן מרגישות הזדהות וגם להן יצא כביכול להתאהב בנשים ולהרגיש את כל תחושת הפרפרים וה- high"
    באוננות אני חושבת על יחסי מין עם גברים אך עם זאת יש לי משיכה לא מוסברת גם לכפות רגליים של נשים.. אך אני לא מרגישה רצון או צורך לשכב איתן.
    האם אתה חושב שאני אוכל לקיים חיים "רגילים" לכל דבר עם גבר? להתעלם מההרגשות מן הצד השני?
    תודה על המענה המהיר.. מחכה להמלצתך הבאה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/10/2010

אין ספק שכמו האחרות תוכלי להקים משפחה ולתחזק אותה.
    את יחסית "מוגנת" כי אין לך תחושות מיניות עם ואל נשים.
    אין סיבה ש"תתעלמי" מרגשותיך. עם השנים תלמדי להפנים אותם להגביר את תשוקתך בזכות הפנטזיה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו