מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתחסוי06/10/2010
רציתי בבקשה לשאול, כשאני מקיימת יחסים, על מנת לגמור בצורה שמספקת אותי אני חייבת לאונן גם בעצמי זתומרת, חוץ ממה שהגבר עושה אני ממש צריכה לגוע בדגדגן שלי ולשפשף אותו חזק. חוצמזה אני רוב הזמן מפנטזת תוך כדי כך על בנות, לא באופן קבוע אבל זה ממש עוזר לי. מה זה אומר עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/10/2010זה אומר בראש וראשונה שאת אישה בכל רמ"ח ושס"ה. את מינית ואת יודעת לקחת במין מה שאת צריכה.
גם את מינית ויודעת מה עושה לך את זה.
את "משתמשת" נכון במיניות להגיע לפורקן. תשמרי זאת, אל תימנעי ואל תתבישי.
לפעמים אפילו תמצאי בן זוג שתוכלי לשתף אותו בזה ואז יהיה עוד יותר כיף.
כל הכבוד המשיכי כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד חשבתי שיש לי בעיה
חסוי07/10/2010ממש תודה גרמת לי להרגיש טוב עם עצמי ולא סתם בבעיה ותסבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להגיב?
בעל ניסיון09/10/2010אשה יקרה, בקשי מבן הזוג שלך שבמצב של ביאה מלאה והדוקה יעשה תנועות מעלה מטה במקום פנימה והחוצה. שלושה איזורי גירוי 'יקבלו' תשומת לב. הדגדגן נקודת הG ופתח הרחם.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להגיב? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/10/2010את רואה כמה זה אמיתי. גם הוא רוצה להשתתף.
סימכי על עצמך, קחי מה שאת בוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטין על הביאה
הרמן26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)