נטיה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטיה מינית
    אנונימי
    13/10/2010

אני נימשך לבנות שריריות אני מאונן על בנות שריריות באינטרנט וגם אני רואה סרטים של בנות שמכניעות בנים בהורדות ידיים ובהאבקות וזה ממש מחרמן אותי גם אני מפנטז לפעמים שבחורה גומרת עלי במכות אני לא חזק אני רגיל ואני אוהב שהבחורה שרירית וחזקה ממני. אתה חושב שיש בנות שירצו לצאת עם גבר כזה שחלש מהן ופחות שרירי מהן? הרי בנות רוצות גבר שיהיה חזק מהן לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטיה מינית

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/10/2010

כמו שיש בנות כאלה יש בנים כאלה.
    אני לא בטוח שאתה יןדע שהמידה מתאימה.
    מאידך זכור כי קשר ארוך טווח רק על ציר הגירוי וההשפלה לא יעלה יפה.
    זה מסוג הסחורה שקונים לפי צורך ומשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה אומר

אנונימי
    15/10/2010

שאני לא צריך למצוא בחורה שרירית שאני נמשך מאוד אליה ולמצוא במקום בחורה רגילה שאני לא ממש נמשך אליה?
    אני לא רוצה כל יום כל היום השפלות אבל אני רוצה בחורה שתהיה שרירית וחזקה יותר ממני השאלה אם בחורה כזאת לא תירצה גבר שהוא גם עוד יותר שרירי וחזק ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה אומר - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/10/2010

אני מצטער
    תשובתי הייתה אכן מבלבלת.
    אם תמצא אישה חזקה ושרירית כאוות נפשך הצעד הבא יהיה שהיא תהנה לחיות ולהיות שותפה של גבר שגאה בה שהיא חזקה ושרירית ממנו.
    המחשבה שכולם רוצי במישהו שיכול להכניעם אינ המחשבה המובילה.
    אם את הגבר שלה ונוכחותך מראה לכולם כמה היא חזקה יש סיכוי שתיצבו קשר.
    אל תצא מהנחה שהיא רוצה להוכיח את שליטתה בך אבל זכור שגם עבורה להיות נאהבת ונחשקת היא חוויה חשובה.כלומר לא רק הגודל והכוח דורשים הוכחה יומיומית.
    יכול להיות שתילמדו לאהוב זו את זה ולהגן איש על רעותו.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו