מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתתתתתמאיה18/10/2010
שלום אני בת 28 כבר לא יודעת למי לפנות .... חייבת שתעזור לי
לקחתי במשך שנתיים כדורים נגד חרדות וכבר שנה וחצי איני נוטלת אותם במשך כל הזמן שנטלתי לא היה לי חשק מיני וכאשר הפסקתצי אותם אמרו לי שזה יחזור לי וזה לא חזר איני יכולה לנהל מערכת יחסים אין לי חשק מיני בכלל
בבקשה תפנה אותי לגורם שיטפל לי בזה הייתי כבר אצל רופאי נשים ואמרו לי שאין לי בעיה אבל החשק אינו חוזר
לפני כל זה היה לי תאווה למין מוגברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשתתתתת - מאיה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/10/2010האםנטלת כדורים בהדרכה ובפיקוח של רופא פסיכיאטר?
האם תאוותך המוגברת שליפני התרופות קשורה בחרדתך ובתרופותיך?
היכן את מתגוררת ? כך שנוכל לחפש עבורך כתובת להעזר בה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מאיה19/10/2010כן כמובן שזה היה בהדרכת מישהו מוסמך והחרדות באו לי בגיל מאוחר 25 ננטלתי אותם במששך שנתיים וחאמרו לי שהחשק המיני יעלם עקב הכדורים אך כשהפסקתי אותם אמרו לי שהחשק יחזור בהדרגה וזה לא חזר אני לא מרגישה כלום לפני זה היה לי תאווה מינית חזקה אין רגע שלא הייתי חושבת על מין כרגע אני גרה בת"א משכירה דירה
אני אשמח אם תפנה אותי למקום שיוכל לטפל במקרה הזה זה מאוד מטריד אותי ומפריע לחיים שלי אני כבר מיואשת ניסתי הכל תרופות צמחים טיפות חשק ,כל דבר אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - מאיה
ד''ר יעקב מאיר וייל21/10/2010המישהו/י המוסמך היה רופא/ה? אם כן גלי את שם התרופה שגזלה ממך את החשק.
כמו שאת כותבת לא ברור לי אם זה היה חשק בתוך קשר עם מישה/י או סתם "חרמנות" שלא קשורה בבן/ת זוג.
יכול להיות שהיית בקשר טיפולי ונידברת על האובדן מה עלה בשיחה?
בעיקרון יש תרופות שפוגעות בתגובה המינית אך טוב לי לדעת את השם כדי להמשיך להתייחס. אם קיבלת תרופות נוספות אנא עדכניני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)