זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    עמית
    23/10/2010

שלום. אני בן 16 וחצי ויש לי חברה כבר כמעט שנה אנחנו מקיימים יחסי מין ואני כן נמשך אליה וכן עומד לי. הבעיה היא שאני לבד אני מפנטז על גברים ומסתכל באתרי סקס של הומואים. אף פעם לא היה לי איזה קטע מיני עם גבר ואפילו בחלומות שלי אני חולם על סקס עם גברים. מה זה אומר עלי? תודה עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - עמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2010

זה אומר עלייך שאתה דו!
    אין ביכולתי להצהיר מעבר לכך.
    ניסית פעם להידבר על הכפל המבלבל הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה?

עמית
    24/10/2010

מה זאת אומרת להידבר? והאם דו יכול לחיות חיים של סטרייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עמית

קש"ת
    24/10/2010

לפי מה שאתה מתאר כאן, נראה דיי ברור שקיימת בך משיכה לגברים, גם אם מעולם לא מימשת אותה. לא פירטת הרבה לגבי המשיכה שלך כלפי נשים, מעבר לכך שאתה נמשך לחברה שלך, כך שאין הרבה שאני יכול להגיד לגבי זה. שאלת מה זה אומר עליך – והאמת היא שאין לי תשובה נחרצת לתת לך. האם אתה ביסקסואל? יכול להיות. לא כל אחד חווה את הדברים בצורה שקל להגדירה – ישנם כאלה הנמשכים אך ורק או בעיקר לגברים או לנשים, וישנם כאלה שחווים את המשיכה הזאת בצורה יותר מעורפלת. יש כאלה שנמשכים לשני המינים באותה המידה ויש כאלה שאחוזי המשיכה שלהם אינם כה עגולים (כלומר, נמשכים במידה מסוימת למין אחד ובמידה גדולה יותר למין אחר). כך או כך, ההגדרה צריכה להיות שלך, איך שאתה מבין את עצמך ואת המיניות שלך ואיך שנכון עבורך להגדיר את עצמך. אף אחד אחר לא יכול להחליט זאת בשבילך.

בהקשר הזה חשוב לזכור שני דברים עיקריים: ראשית, אין צורך להחליט עכשיו. לגיטימי בהחלט לחקור, להתנסות, להתלבט ולהתחבט – עד שמצליחים להיסגר על משהו שמרגישים שהוא נכון עבורנו. שנית, שום דבר אינו סופי ופאטאלי – אם בהמשך הדרך מגלים שנחפזנו להחליט, והדברים מורכבים יותר משחשבנו, תמיד אפשר לשנות כיוון או לפתוח כיוון אופציונאלי נוסף.

שאלת אם דו יכול לחיות חיים של סטרייט. באופן עקרוני, גם הומו יכול להיות חיים של סטרייט – אם הוא רק יתעלם מהמשיכה המינית שלו לגברים וינהל מערכות יחסים עם נשים, גם אם הוא לא נמשך אליהן – אבל זה לא אומר שהוא יפסיק להיות הומו. "חיים של סטרייט" מדבר רק על הפן ההתנהגותי, השאלה היא מה המחיר האישי והנפשי שהוא משלם על כך. מה שאני מנסה להגיד בזה הוא שאפשר לנסות להתעלם מהנטייה המינית שלך, אבל אי אפשר לברוח ממנה, והאמת היא שגם אין צורך.

בכל מקרה, הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עליך להקשיב לעצמך, לרגשותיך ולרצונותיך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשה לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאתה מרגיש שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה,
    אבירם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עמית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/10/2010

gnh, tku scrho fsurcbu, ak nh afcr vjkhyu uhusgho navu gk srfo/
    vo tuvcho kv,grc cpuruo 'do vzv' fh ha kvo tnubv atjrho fnu,o mrhfho ,nhfv/
    tbh anj' nh anjkhy cxu; gk bhvuk jhhu zv vhjhs-t,v/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה? - עמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/10/2010

1. להידבר זה מישהו שאתה נידבר איתו וגם מקבל ממנו ידע ותמיכה. לרוב זה מחייב אמון מצידך. אחרת תשאל את עצמך מה הם/הוא רוצה ממני לעזאזל. אני רק רוצה עזרה לעצמי. אין לי הגדרה טובה מזה לתומכים למיניהם שמתחברים לפורום. זכור אתה בוחר עם מי אתה חולק את יצועך!
    2.דו יכול לחיותרק חיים של דו. יש חלקם שנשואים ולא מתחייבים לגלות את זהותם ומסתירים אותה ב"ארון". יש מהם שמצליחים ל"רקוד בכל החתונות". בכל מקרה הם דו וצריכים ליצור שיווי משקל באורח חייהם שיאפשר לשרוד עם החזות שבחרו להציג,"בשלב זה".
    אני יכול להבטיחך כי החיים המצפים לך יהיו מענינים וחוייתיים במקומם של הקשרים המיניים.
    לגופו של עיניין כן דו יכול לחיות חזות של סטרייט אך לא חיים של סטרייט. אלה דורשים רמה של התכחשות לחצי ממנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו