מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת מפטישים :Sנוי29/10/2010
אני ממש מבולבלת..אני עדיין לא יודעת מה הפטיש שלי, ואני לא יודעת בכלל איך אני אמורה לדעת!.. כבר עשיתי יחסי מין בעבר, אבל לא גמרתי. אולי יש איתי בעיה או משו? לפעמים אני נושכת את השפתיים של חבר שלי חזק חזק וזה ממש כיף לי, ואפילו לפעמים אני מבקשת ממנו שהוא ינשך אותי חזק. יש כזה דבר פטיש נשיכות? או שבכלל אני לסבית ואני לא מודעת לכך (כי לא גמרתי מהחדרה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת מפטישים :S - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל29/10/2010נוי שאלותיך מרתקות.
בת כמה את? כמה שנים שאת עושה מין? למה את חושבת להמציא לעצמך פטיש?
נשמע שאת מאוננת גם,את גומרת שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נוי02/11/2010אני בת 17. ואני לא מאוננת, ולא גמרתי אף פעם. ואני מתוסבכת אם יש לי בעיה או שזה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל04/11/2010נוי
רק התחלת לקיים. פטיש זה סוג של הגדרה שלא רלבנטי לך עדיין.
השאלה היא על המיניות שלך. את מתגרה? את מפנטזת?
אם זה קיים, תני לעצמך להמשיך להתנסות ולצבור ניסיון וביטחון עצמי.
בהצלחה. אל תעסקי בלהמציא בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)